Kolovoz 01, 2025, 11:29:44 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: idejno rjesenje?  (Posjeta: 1033 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline simrijeka

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
idejno rjesenje?
« u: Listopad 26, 2010, 01:50:02 prijepodne »
Dakle potrebna mi je neka ideja kako sakriti usisnu i isisnu cijev pumpe u akvariju?
Ako ima neki video link bilo bi strava!!
Naime pokusao bi DIY pozadinu napraviti i usput zamaskirati vidljive dijelove pumpe.
hvala

Offline moke

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Odg: idejno rjesenje?
« Odgovori #1 u: Listopad 26, 2010, 02:20:06 prijepodne »
A imas sto nacina, ja to radim biljkama ;) A recimo ako ti je ciklidni odradi pozadinu od stiropora, i sakrij cijevi stim moras voditi racuna da ih mozes kasnije vaditi kada budes cistio iste.
Ps.... jesu li ti prozirne cijevi ili neke Diy varijanta..ako su prozirne nevidim razlog sto bi ih skrivao... jer ne kvare dojam bar za moj ukus...lp
spasavaj se ko moze  :aaa:

Offline djals007

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #2 u: Listopad 26, 2010, 06:31:05 prijepodne »
A imas sto nacina, ja to radim biljkama ;) A recimo ako ti je ciklidni odradi pozadinu od stiropora, i sakrij cijevi stim moras voditi racuna da ih mozes kasnije vaditi kada budes cistio iste.
Ps.... jesu li ti prozirne cijevi ili neke Diy varijanta..ako su prozirne nevidim razlog sto bi ih skrivao... jer ne kvare dojam bar za moj ukus...lp
izbusi rupe u staklu i smo stavis zavrsetke
čovjek se rodi i živi da bi se odmorio

Offline simrijeka

• Novi član
  • *
« Odgovori #3 u: Listopad 26, 2010, 20:22:37 poslijepodne »

Nazalost nisu prozirne, probao sam i ja sa biljkama ali  usisna cijev bi povukla list i smanjio bi se protok i pojavile bi mi se alge.
Pumpa je fluwal 404 i orginal cijevi su na njoj. Probat cu ih ubaciti nekako u pozadinu...
svejedno hvala

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #4 u: Listopad 26, 2010, 20:34:16 poslijepodne »
zašto ih jednostavno ne obojiš u boju pozadine ili podloge, tj. boju koja ti odgovara? uzmi primer za plastiku i auto lak u željenoj boji i to je to!