aha mos si mislit....
onaj ko zeli trazit naci ce temu i bez te podjele a onaj koji ne zeli trazit ce otvorit novu temu pa bas da cijeli forum prica o istim problemima koje on ima...istina da je ovak malo raspašoj jer su podforumi stvarno jako opceniti....no nema šanse da ce nam ovi akvaristicki nastrojeni admini dat vise prostora jer ih ionako vec uvelike rasturamo naspram njihovih ribica

no polako, shvatit ce i oni, vidite da nam se glavni dernek zove akTER dakle imam 1/5 imena vise od njih a vjerujem da se situacija mjenja iz dana u dan....ko zna mozda za godinu-dve ovo postane teraristika.net

U mentalitetu ljudi je da idu linijom manjeg otpora, pa zasto se potrudit kad mos lagano doc do odgovora, a pocetnu stranicu uredno svi preskacu jer je po meni pre pre malo aktivna iako ima jako kvalitetnih iskustava iz prve ruke i jako zaniljivih clanaka (onih teraristickih

)
A sad u vezi pitanja da odgovorim iako je vec sve receno....daj im sto vise prostora a s kartonima od jaja im mozes povecat povrsinu po kojoj ce hodat....doslovce jedu sve, ja ih osobno hranim s hranom za pse + voće, salata, i iz travnjaka razne trave....podlogu netrebas imat nikakvu jer ce ti bit lakse cistit....
kljuc uspjeha ti je visoka temperatura 35C i onda se stvarno mnoze ko ludi, sta se tice vlage nisu zahtjevni, ja im stavim samo posudicu s namocenom vatom i imam hrpu malaca i normalno mi se radjaju (dok kod dubia sam imo puno bolje rezulatate u jako vlaznom terariju)....iz onih "cahura" se izlijezu nakon 2-3 tjedna ovisno o temperaturi...
Mislim da sam ti odgovorio na sve kaj si zelio znat....