0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma ja sam ga stavio u kantu vode i stoji vec 3 dana tamo...al nije pustio bas boje u tu vodu a susjed mi kaže ako se iskuha da se on samo zatvori pa onda malo pusata tu boju a kad odstoji sam ovak ondaa to prestane ne znam :/
nebi bilo loše kada ga budeš kuvao da to napraviš prvo u slanoj vodi ubaci koju kilu soli
Kilu soli?!? Kod kuhanja drveta se može stavit malo soli (onak ko u juhicu) da sol ubije razne zle bakterije koje bi se mogle nalazit u njemu. Al svakak nakon toga još jedamput prokukat drvo. Tak sam i ja radil dok sam kuhal lozu, nikad nikakvih problema od nje...
Kilu soli?!? Kod kuhanja drveta se može stavit malo soli (onak ko u juhicu) da sol ubije razne zle bakterije koje bi se mogle nalazit u njemu. Al svakak nakon toga još jedamput prokukat drvo. Tak sam i ja radil dok sam kuhal lozu, nikad nikakvih problema od nje...A treba li lozu oguliti prije kuhanja? meni ovaako dobro izgleda,osim kaj ne tone,ali ne znam jel bi kora smetala ribekima?quote]
A treba li lozu oguliti prije kuhanja? meni ovaako dobro izgleda,osim kaj ne tone,ali ne znam jel bi kora smetala ribekima?