Za te dimenzije ti je 8 uvrh glave, ili 6 sa ojačanjima.
Ajd fino zvrcni u aqua-terru pa da vidiš kolko ti oni to budu računali 
A za tu lovu kolko vidim ima kod njih sa poklopcom i lampama...
Ne bi htio da se vide ojačanja tako da mislim da je 8 mm dovoljno bez ojačanja. Inače kvadrat osmice je 320 kn, meni treba 1,5 kvadrata, znači 500 kn uvrh glave. Silikon će me koštati 100 kn, brušenje i sastavljanje u kućnoj radinosti uz pomoć prijatelja pet piva i još mi ostaje za roštiljadu kad budem punio akvarij. Materijal za postolje prema ADA nacrtima sam kupio za 500 kn (drvo, kit, boje, kistovi) a ruke majstora ne košta 200 kn. Gotovi akvarij bi ne koštao (posuda, poklopac bez lampi, postolje i unutarnji mali filter) oko 4500 kn.
Aqua-terru nisam zvao u vezi stakla i ljepljenja akvarija jer ga treba slati 100 km od Garešnice a ne verujem previše našim HP expresu, City expresu i ostalim dostavnim službama. Ovo je staklo a kad su mi dostavili pojačalo za gitaru, bila je probušena mrežica na zvučniku zajedno s ambalažom. Aqua terru sam samo kontaktirao u vezi Atman filtera ali kod nas je još uvijek mail pošta nepročitana nekoliko dana. Svi preferiraju telefon i kad nekog zoveš baš ga nema, na pauzi je. Njihovu ponudu za filter čekam već drugi dan. Kad od mene neko traži ponudu, dobije je u roku, ako ne odmah ali slijedeći radni dan mu je u Inboxu.
AL sam se raspisao .......