pozdrav svima.....
prije samog odlaska na godisnji, zamolio sam dragu da mi kupi digitalni termometar za neke simbolicne novce od druga kineza....

ne zelim davat dezinformacije pa cu vam probat putem njenog acount-a doznat o kojem se nickname-u radi na ebay-u i cijenu....
moram reci da sam iznenadjen jer jer dosao k njoj na adresu cak ranije nego kak sam navikao (valjda kak se poklopi mjesto i vrijeme narudzbe,dostave itd.)
uglavnom, da ne duljim.... raspakiram paket, ako to mozemo tak nazvat umatanje u najlon all zajedno

, vidim digitalac, neke miće baterije ko one za ručnu vuru i sad krećem u ignition samog uredjaja... trznuo, nema signala

, gledam stenjem....otvorim ponovno i vidim da sam pomotao jedan od kontakata (jerk,a psujem druga K)
"popravim" mojih ruku njasre i krene akcija.... pokazuje, pa nakon nekog vremena padne za 3 stupnja nivesa pa onda opet promjeni za stupanj...,sve nesto repetitivno na istu temperaturu, vec sam pomislio da vrti tih pet-sest jedinica u odredjenom vremenskom intervalu....NAVODIM DA SE SVE OVO ODIGRAVALO NA "SUHOM" pa je mozda to uzrok nepouzdanog mjerenja
ali sad dolazi ono krucijalno i najvaznije....sljaka u vodi i to u brucu iliti desetinku....
gonim ga sad vec mjesec dana i zadovoljan sam necime sto je kostalo oko 15-ak kn, sondica se ni ne vidi a displej je moguce staviti s koje strane akvarija se zeli jer je kabel dovoljno dugacak (uvjetno receno)....
eto, samo sam htio podijeliti neke detalje sa vama oko novih spravica za mjerenje akvarijske temperature...a za sitnu lovu....

kasnije dodjem sa detaljima sellera i mozda stavim sliku istog ali naravno sa neta
pozdrav !!!!!!!!!!!!
kod ovog sellera(circle607) je raspoloziv za 0.99$+1.39$ shipping i to buy it now