0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
knjižara ,crni hamer papir malo selotejpa i stvar riješena ,akoposlije želiš promjeniti pozadinu to učiniš vrlo jednostavno
pa kontam da bi išlo dolje razrjeđivačem ali kak bi izgledalo nemam pojma. ima neko drugo rješenje valjda
koliko informacija,hvala vam puno danas sam primjetio da mi voda smrdi u akvariju i kao da se na površini vrti neki talog,nemam pojma je li zna netko šta bi to moglo biti, prao sam akvarij s octom,prokuhao šljunak samo sam aqualit odma stavio unutra zato što piše da se stavlja bez pranja.
jel na moju litražu ok ako uzmem jednog sijamskog algojeda i ancistrusa? ili bi im bilo bolje u paru?
Citat: Esseker - Srpanj 06, 2010, 11:43:17 prijepodnejel na moju litražu ok ako uzmem jednog sijamskog algojeda i ancistrusa? ili bi im bilo bolje u paru?mislim da su dva sijamca ipak previše za 54lancistrus je jedan dovoljan,samo ga nemoj puno hraniti kupovnom hranom da se ne ulijeni
Na ovu litrazu bih takodjer predlozio otocincluse kao alternativa ancistrusu.
Citat: v4nity - Lipanj 28, 2010, 20:21:27 poslijepodneNa ovu litrazu bih takodjer predlozio otocincluse kao alternativa ancistrusu. di njih ima u zgu i kak se kreću cijene?
evo trenutno vadim male okrugle puževe iz akvarija,izvadio sam jedno 5,6 komada i vidim da je za njih rješenje botia ali mi je tank premal za tu ribu. ima li ko iskustva s tim puževima i na koji ih je se način najbolje rješiti?
Citat: Esseker - Lipanj 30, 2010, 22:16:52 poslijepodnepa kontam da bi išlo dolje razrjeđivačem ali kak bi izgledalo nemam pojma. ima neko drugo rješenje valjdaNitro
Citat: wendy - Srpanj 01, 2010, 22:18:48 poslijepodneCitat: Esseker - Lipanj 30, 2010, 22:16:52 poslijepodnepa kontam da bi išlo dolje razrjeđivačem ali kak bi izgledalo nemam pojma. ima neko drugo rješenje valjdaNitro Stavi malo nitra u plasticnu casu i pusti par minuta... Vjerujem da bi se isto i sa silikonom dogodilo ako dodje u dodir s njim..