Srpanj 27, 2025, 13:53:01 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: malawci i green terrori  (Posjeta: 1726 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mugen

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Sirac
malawci i green terrori
« u: Veljača 19, 2012, 12:50:51 poslijepodne »
bok ovako zanima me imam akvarij 128 litara unutra imam jednog green terrora, malawia,  silver sarka  dosta su veliki od 12 do 18 cm pa me zanima nabavio sam 318 litara  slozeno sve cekam da mi filter obavi svoje pa bi unutra premjestio ove komade i jos kupio malawia e sad u mome starom akvariju se dosta slazu nema nikakvog agresivnog ponasanja zanimam me dali ima netko tko to drzi zajedno... hvala

Offline mugen

• Punopravni član
  • **
Odg: malawci i green terrori
« Odgovori #1 u: Veljača 19, 2012, 14:16:55 poslijepodne »
bok ovako zanima me imam akvarij 128 litara unutra imam jednog green terrora, malawia,  silver sarka  dosta su veliki od 12 do 18 cm pa me zanima nabavio sam 318 litara  slozeno sve cekam da mi filter obavi svoje pa bi unutra premjestio ove komade i jos kupio malawia e sad u mome starom akvariju se dosta slazu nema nikakvog agresivnog ponasanja zanimam me dali ima netko tko to drzi zajedno... hvala

molim bilo kakve savijete dok nisam napravio ubojstvo malawia ne znam kako ce se ponasati green terror s 12 malavaca s jednim se super slaze

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #2 u: Veljača 19, 2012, 14:47:51 poslijepodne »
Oko njih mozda neces imati brige, nemoraju se gristi, terorizirati i td.. ali moje misljenje je da se odlucis za jedan setup, znaci ako zelis malawi izaberi samo njih, ako zelis nesto drugo, poput americkih ciklida onda uzmi samo njih.. dosta ljudi drzi mjesano svakakve ribe i biotope, naravno nemora se dogoditi nista, al kad dode npr mrijest neces ga moci imati kod americkih ciklida, tj kod terrora.. inace ti ces uciniti ono sto se tebi sviđa, ali vjeruj mi, bolje odredi sebi jedan setup i napravi si tako, bolje ces uzivati i ti, a i oni, jer ako izaberes primjer malawce, napravit ces njima njihov okolis i oni ce biti slobodniji nego sto su sada, i tako i kod drugih.. Sretno!

Offline mugen

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #3 u: Veljača 19, 2012, 14:52:29 poslijepodne »
Oko njih mozda neces imati brige, nemoraju se gristi, terorizirati i td.. ali moje misljenje je da se odlucis za jedan setup, znaci ako zelis malawi izaberi samo njih, ako zelis nesto drugo, poput americkih ciklida onda uzmi samo njih.. dosta ljudi drzi mjesano svakakve ribe i biotope, naravno nemora se dogoditi nista, al kad dode npr mrijest neces ga moci imati kod americkih ciklida, tj kod terrora.. inace ti ces uciniti ono sto se tebi sviđa, ali vjeruj mi, bolje odredi sebi jedan setup i napravi si tako, bolje ces uzivati i ti, a i oni, jer ako izaberes primjer malawce, napravit ces njima njihov okolis i oni ce biti slobodniji nego sto su sada, i tako i kod drugih.. Sretno!
ok da znam sve mi je to jasno samo mi je zao green terrora ima nekih 18 cm 4 godine je kod mene pa bi mu sad malo dao prostora  probat cu pa ga lako vratim u 128 litrasa ak bude pravio probleme ...... :)

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #4 u: Veljača 19, 2012, 14:54:18 poslijepodne »

molim bilo kakve savijete dok nisam napravio ubojstvo malawia ne znam kako ce se ponasati green terror s 12 malavaca s jednim se super slaze

kolega je drzao 2 oscara sa jednim malawcem, koji je bio cca 12cm cak i vise, stvarno je bio mrcina, ali naravno oscari su bili duplo veci, slagali su se godinu dana, bez ikakvih agresija ili iceg drugog, i najednom malawac nestao, nasli smo ga ispod kamena bez glave, tako da sa nicime nemozes biti siguran.. ti se odluci za jedan biotop i to ce biti super.. izaberi ono sto ti se najvise sviđa i tako kreni korak po korak.. ako sto zatrebas od savjeta bilo kojeg biotopa, tu smo, pomoci cemo..  :up:

Offline mugen

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #5 u: Veljača 19, 2012, 15:02:46 poslijepodne »

kolega je drzao 2 oscara sa jednim malawcem, koji je bio cca 12cm cak i vise, stvarno je bio mrcina, ali naravno oscari su bili duplo veci, slagali su se godinu dana, bez ikakvih agresija ili iceg drugog, i najednom malawac nestao, nasli smo ga ispod kamena bez glave, tako da sa nicime nemozes biti siguran.. ti se odluci za jedan biotop i to ce biti super.. izaberi ono sto ti se najvise sviđa i tako kreni korak po korak.. ako sto zatrebas od savjeta bilo kojeg biotopa, tu smo, pomoci cemo..  :up:
ok hvala na savijetima morat cu ga darivat i uzet samo malawce
« Zadnja izmjena: Veljača 19, 2012, 15:15:08 poslijepodne od mugen »

Offline dem

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #6 u: Veljača 19, 2012, 18:25:15 poslijepodne »
pa ostavi si green terora u 128 litrašu a u ovaj veči stavi malavce  :)

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #7 u: Veljača 19, 2012, 18:26:31 poslijepodne »
pa ostavi si green terora u 128 litrašu a u ovaj veči stavi malavce  :)
da ili tako kako ti je napisao kolega dem.. dobra ideja ako ti ga je toliko zao..  :up: