muheheheh

opce nije bad... daklem.. uzeo sam otprije kamenje ( obicno dravsko, ali sto pravilnije duguljasto) i jedan veliki granitni kamen... razbio sam taj granit ili sto je vec i fora je kod njega da jako cesto puca u listovima....
Postavio sam obicno kamenje ( ukopao ga u sljunak) i unutar njega natrpao obicno veliko dravsko kamenje, i onda kao dodatno osiguranje i za izgled, poslagao samjos jedan red tog granitnog kamena sve okolo. Uzeo sam malo sljunka i prekrio to krupno kamenje unutar "ograde" Kad sam napunio prvi kat.. ponovio sam stvar, uz jedinu razliku da sad jedan zid mora biti nastavak na doni.. pa je tu trebalo malo volje... granitni kamen je svakakvih oblika i ako ih slazete jedan do drugog, zbog ostrih rubova lako se njime gradi ko sa lego kockama... daklem napravio sam jos jedan nasim sa lijeve strane koji se nadovezuje na nasip donjeg kata i s prednje strane ponovio shemu sa kamenjem i granitom oko tog kamenja, ali unutar te ograde nisam stavljao veliko kamenje, jer mi treba cisto dno za sadnju biljaka.. .zapunio sam sljunkom i voila.. to je to