evo da podijelim s vama moje današnje iskustvo vezano za nabavku FFM.
pošto iz kojekakvih meni bezveznih i neopravdavajućih razloga kod nas više nema kupiti po normalnim cijenama FFM, a već sam pročitao i oglase po nekim novinama da ga prodaju i po 100 kn bočicu, uputio sam se s mojim dragim kolegom malimapostolom u Brežice tražiti tamo neki pet shop koji ga ima.
pošto u centru Brežica u shopu Snoopy nema ništa zanimljivog osim jednog prekrasno žakoa koji nije na prodaju, uputili smo se u Hipermarket u Brežicama i našli mali dućančić mislim da se zove Slonček ili tako nešto..u samom kutu Hipermarketa.
trgovkinja jadna ne razumije hrvatski a ja neću govoriti slovenski pa je sporazumjevanje trajalo malo duže, uglavnom napravili smo inspekcijski pregled cijelog dućana...

ništa što nas je zanimalo nije promaklo.
našli smo FFM, nažalost nema više od 0,5l tj, bilo je dok nismo mi došli..

ostalo je po 0,25l 7,95eura ima i profita i EC tako da sam si kupio ono što mi je trebalo.
nego vidjeli smo mi da kod njih corydorasi pande koštaju 2,5eura tj oko 18kn, odrasli primjerci helena 3 eura oko 21 kn i tako još nekih stvari koje su me malo iznenadile..
ali eto samo da znate da smo im rekli da nabave FFMa i ostalih proizvoda jer ja se osobno neću dati praviti budalom da me netko 2 mjeseca zbog nesposobnosti zavlači s nabavkom nečega što meni treba a ja mu uredno platim po onoj cijeni koju mi kaže..nego ću kupovati kod onoga što ima te proizvode..