Srpanj 26, 2025, 05:06:26 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Beogradski Zoo vrt  (Posjeta: 1841 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Cira

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • http://www.akvaristika.org/
Beogradski Zoo vrt
« Odgovori #25 u: Svibanj 04, 2005, 22:13:00 poslijepodne »

Izbegavam da komentarišem bilo šta ali moram da odgovorim na neke poruke.

Slon, žirafe, zebre, antilope i drugi biljojedi iz savana imaju prilično prostora.

Problem je sa velikim mesožderima.

Jedan par lavova, jedan par (?) tigrova i jedan par medveda uživaju u prilično prostora. Ostali, a ima ih dosta, su zatvoreni u kavezima sa jako malo prostora. Mislim da u toku godine menjaju mesta ali nisam siguran.

Citat: Envy
Veliki minus bih dao nastambama za lavove, tigrove i vukove koji su osuđeni na beton?! Tigar ima i betonirane stepenice

Verujem da je beton (ili kamena kocka kod nekih) postavljen zbog lakšeg održavanja higijene. Prostor se pere šlaufima sa vodom jer sumnjam da bi neko svaki dan ulazio u kavez sa tigrovima ili lavovima samo da bi ga počistio, pošto nisam primetio trgove izmeta po kavezima.

Jedino je mom nosu zasmetalo kad smo prolazili pored kaveza sa lešinarima, lisicama i belim medvedima. Tu sam slikao "na dah".

Vukova je bilo dosta. Recimo negde oko 10-12 parova ali su svi bili iza žičane ograde kojoj nisam mogao da priđem pa se na slikama više videla ograda nego oni.

Koliko su životinje zadovoljne to samo one mogu da kažu. Ono što sam video je da su bileOK i nisu pokazivale znakove nervoze.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Beogradski Zoo vrt
« Odgovori #26 u: Svibanj 04, 2005, 22:55:00 poslijepodne »
Upravo razmatram sa EVom za termin

samo nemojte vikend 14/15...15 su izbori, a ja sam u GONGu pa ih budem nadgledao...aha,pardon, ovo je HR spika ->GONG iliti Građani Organizirano Nadgledaju Izbore, nevladina organizacija koja pokušava prestat postojat (
), odnosno razviti u tolikoj mjeri svijest građana u svezi glede
izbora, da se isti kao takvi nemaju potrebe nadgledat...pošto živimo u
državi u kojoj i mrtvi glasaju, teško da će to tako skoro biti
ostvarivo...iako su mrtvi glasali u drugoj državi u kojoj i cijelo
vrijeme i žive (i u kojoj su kao i pokopani) , ali ipak imaju pravo
glasa i za naš parlament i predsjednika, pa ti ak možeš shvatit ok, ak
ne -sori- al ni meni nije najjasnije