Hvala

Akvarij je 200 l, Atmanov kupovni, staklo u komadu, to sam nabavio prije godinu i pol povoljno polovno.... filter je gore preko cijele dužine prolazi voda kroz 3 kadice u kojima je krupni šljunak, sitni, spužve....
Čiste se naizmjence svakih cca 10 dana jedna kadica...
Grijač je bio tetra, 150W, kao šatro od 150 do 225 litara, a riknuo je 3 puta u godini dana !! 170 Kn u Pet shopu ! A nakon tog sam uzeo u aqua-terri za 100 Kn Atmanov od 300 W !! i taj radi....
Pumpa je tetra isto bila počela zujat al je u garanciji bila pa sam zamijenio za njihovu najjaču....cjevčice su na ljevoj i desnoj strani akvarija, na jednoj velki dispenzer na drugoj mali.... za sad radi, al ak opet rikne isto bum nekaj drugo uzeo, očito nemam sreće s tetrom

Voda se mjenja jedno 15 - 20 cm, to je taman jedna bačva, u kojoj prije odstoji dan dva, recimo jednom mjesečno...
Ne dodaju se nikakve kemikalije...
Bilje se štuca isto ovo koje brzo raste da nebude prebočata voda.... Makar ovo na slici sad je racimo poštucano.... tak da kad je ovo što je sad ispred panja malo gušče onda je puno zelenije još

i nakupi se iznad panja prek cjelog akvarija pa izgleda ko krošnja

Da skalar nekak ni meni nije ovak pasao, nisam ga ja ni stavio, al sad je još narastao jako puno od ove slike, jako brzo raste i očito bu brzo ko diskus pa mi se onda čak i čini nekak ok, ne znam... nije nešto prepametan, za razliku od ramireza i diskusa