Kolovoz 15, 2025, 04:45:14 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Pomoc  (Posjeta: 699 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ZEC

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://htnet.hr
Pomoc
« u: Travanj 20, 2005, 20:52:00 poslijepodne »

E ovako .. posto sad slazem novi akvari jucer sam dobio ponudu za neke lampe a to su nekakve komplet s kucistem i lampe su malo deblje od cigara pa me sad zanima dali netko zna nesto o tim lampama i njihovom spektru jer ovaj mi kaze da je to spektar sunceve svijetlosti a ja neznam pa mi vi pomozite

Lipik - Pakrac / Hrvatska
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
Pomoc
« Odgovori #1 u: Travanj 20, 2005, 23:07:00 poslijepodne »
Epa sad si sve reko, pa jel imas neki link ili vecu sliku ili barem tocan model i marku proizvoda?

Offline ZEC

• Punopravni član
    • http://htnet.hr
Pomoc
« Odgovori #2 u: Travanj 23, 2005, 21:02:00 poslijepodne »

E sad,imena nemam nego sam mislio ako ih je netko vidio jer to on stavlja u poklopce koje prodaje u zg, pa sam samo mislio dali je tko vidio takvo sto

Lipik - Pakrac / Hrvatska
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup

Offline Jednooki

• Punopravni član
Pomoc
« Odgovori #3 u: Travanj 24, 2005, 09:56:00 prijepodne »
Na lampama piše - Ultra Slim 20W 220-240V 50Hz nažalost kutiju sam bacio pa nemam više podataka.Lampa je jaka ali mi pojačava zelenu boju tako da i voda sada izgleda zelenkasto Na kutiji je pisalo da 20W daje svijetlo kao 100W toga se još sjećam .Cijev lampe je malo deblja od kemijske , na sebi ima prekidač a u pakovanju ima i kabal kojim se spaja sa drugom lampom i može se spojiti do 6 lampi a može se spajati da se ubadaju po dužini jedna do druge tako da možeš dobiti lampu u dužini od 3,6 m Sada nas zamima nešto o spektru ako netko nešto zna o njoj?
Lipik  Croatia