venustus,moorii,ahli ,,,ma neke se stvari znaju piso je bojko o tome ali kako se sprijećava ta bolestina ili ljeći,,mada na baktapuru piše da lječi a sad ga ti znaj ja sam u strahu za ostale ribe ,uspavao jednog mooriia ,užasno me to pogađa naraste ,odhranim ga ,pazim ,neznam kaj sve ne i onda bum možda to nije kod mene malawi bloat ,a nebi se kocko ,zato sam pomislio na amerikance oni nemaju problema sa tom bolesti ili kaj je več--piz...d.... joj ma.....a

.vele nesmiju jest jaku proteinsku hranu ,a koja je to hrana,i sa ćime mi opće hranimo naše ciklide...najvi me pogađa to kaj ,kupim ih jedva ih vidiš u tanku,gledaš kako rastu i onda se jedan sjet prežderat i zaj..ebe si trak,i onda zddravo...mislim na tu malavi ...blo--kako več se zove-- amerikanci nemaju problema sa tom stvari,,.ali nisu malavi ,ajde sad vi jednom okorjelom ciklidasu koji pun kufer drži malavi ciklide ,recite predi na amere ..teško je to ..ove koda znam u dušu,naćin života..nisam pametan imao sam devet mooriia sad imam tri svi su otišli na istu foru ,hvala bogu mda su drugi dobro...