za pocetak pozdrav svima i pitanje , tj ako ko ima iskustva sa agresivcima ( malawcima ) situacija je ovakva ...
kolegica sa foruma Sanja azm mi je dala ciklida ( zaboravio mu ime ) sory sanja ...a kad sam ga ubacio u tank tak koda da sam im ubacio zivu hranu ( zastrasujuce nesto ) navalili su na njega da se siromak nije mogo okrenut a kamoli branit ...od riba drzim ornatuse , carleuse , maingano ,estere,saulose ....
znaci svi od reda al skoro "SVI" su navalili na njega i jedini spas mu je bio da ga izvadim van jel inace bi od njega ostao

sad sam ga stavio u mrijestilicu da dodje sebi i da se ovi vragovi priviknu na njega i u pocetku su ga napadali i u mrijestilici al sad je situacija relativno dobra ...
dal ima ko iskustva sa takvim problemom i ako ima kako ste ga rijesili te ako znate dal ce ova sema metanja ga u mrijestilicu urodit plodom i koliko bi ga opce drzo u njoj ....
hvala svima unaprijed na savijetima i odgovorima ....
p.s- molim odgovore kao sto su ...daj ga nekom.... il tom slicno da se zaobidju jel bi ribu ostavio sebi i to bi bila bas ona ZADNJA solucija .
jos da nadodam da sa ubacivanjem male ribe nikada nije bilo problema ...