definitivno smeta, ko sto ti je rossi reko, neznam kaj ti znaci glasno ali pojacaj si pa probaj prislonit uho ka zidu i vidjet ces kolike su to vibracije, a pogotovo ak imas dobre zvucnike...stavi casu na njih i gledaj za koliko ce ti past na pod...
a kaj se tice tarantula, one su puno osjetljivije na vibracije nego mi, probaj samo malo puhnut u mrezi ili prouzrocit bilo kakvu slabu vibraciju na njenoj mrezi ba bus videl kak iskace vidjet ko joj to smeta, hrana ili neka opasnost....ja sam taj problem rijesio sa slusanjem glazbe puno stisanije ( u pocetku je malo cudno ali s vremenom ti postane normalno....a vjeruj mi ni moj metal ne zvuci tak dobro ko ni tehno ak nije pristojno pojacan....), a ak se bas ocu malo nabrijat stavim slusalice na usi, upalim si komp poigra neku igricu, ili jednostavno surfam netom i super...neznam koliko cesto volis slusat jako pojacano, ali to na kraju nije dobro ni za tebe a kamo'li za tarantulu ili si premjesti pauka u mirniji dio kuce, ili pak slusaj muziku negdje drugdje =)