Hej ljudi imam relativno mlad akvarij od kojih 4 mjeseca u kojem ima efektivno 45 L, od zivotinnja su untra 5 microrasbora galaxy, dva ancistrusa i 4 corydorasa te nekih 14 chery kozica, a od bilja tu je javanska mahovina, Vallisneria nana, nešto maleno ali tom slično, Cladophora aegagropilu rastavljenu po podlozi te pistiu... Pistiu sam dobio u malo lošijem stanju pred dva tjedna ali ne oporavlja se vec je sve samo gore i gore, stavljam easy carbo, osvjetljavam ih 18 W T8 lampom 12 sati, ali nista pistia žuti.. sve sto vidite na fotkama osimm žutila na rubovima listova nije nastalo kod mene, ali velim ovo kaj im se desava kod mene je ovo zutilo.. naravno zanima me i kako to da se na nicem drugom od bilja ne vide takvi znakovi... e da temp. vode je oko 23 uijek
evo i par fotki pistia te nakon toga par fotki akvarija (ovo di su rasbore je sad fotkano) a ono sa kozicama je fotka od pred mjesec dana, cisto sam satvio zbog biljke da vi koji se kuzite imate sto veci uvid u situaciju
(supstrat nemam, podloga je živi šljunak iz Aquaterre i pod biljem je barem po jedna JBL glinena kugla)