Srpanj 19, 2025, 19:02:44 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Materijal za reflektore, koji?  (Posjeta: 5588 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline moke

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Odg: Materijal za reflektore, koji?
« Odgovori #25 u: Veljača 24, 2010, 21:30:28 poslijepodne »
Ako imas negdje u blizinu Stampariju otidzi i pitaj da ti dadnu tablu offsetnog lima on je aluminijeski debljine 0,33 mm. sjece se makazama naj obicnijim nema oksidiranja i vjecan je malte ne.

Ove sam ploce nasao kod sebe u ne znam od koga sam ih dobio, ali sam isto planirao da ih iskoristim za pravljenje reflektora..
Imaju na sebi neki premaz, posto je jedna bila malo umrljana ili ostecena i htjeo sam je ispolirati da dobijem bolju refleksiju i napravo sam jos veci problem, taj sjaji premaz se skinuo i ostao je samo mat koji i ne sluzi svrsi... Tako da znate ne polirajte  :)...Samo ne znam sta bibilo kada bi je pokusao oprati da li bi se i onda unistila, isprobacu pa vam javim rezultate...

A kazete sjajni inox je najbolje rjesenja , ako ga ne nadjem uzmam ove ploce iz stamparije  (ali bez poliranja) :up:

MA da nema potrebe je ribati ili nesto uzeti glancat ona je sasvim ok...a na drugoj strani ploce je offsetna sihta, tako da isto nema potrebe da je diras nesmeta nicemu..ako je uprljana tintom
operi je prvo vodom... ako ne moze onda nitro raz.
spasavaj se ko moze  :aaa:

Offline Meowth

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Materijal za reflektore, koji?
« Odgovori #26 u: Veljača 24, 2010, 23:13:52 poslijepodne »
Sa jedne strane je nesto odstampano, neka reklama a sa sruge sam ribao :)
Ma nisam znao sta ce se desiti, ali bojim se da ce i nitro da unisti sjaj. Samo cu je dobro oprati i to je to...