Srpanj 27, 2025, 14:36:37 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Seachem proizvodi kod nas ?  (Posjeta: 1438 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AndrejX

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Seachem proizvodi kod nas ?
« u: Prosinac 16, 2009, 16:50:12 poslijepodne »
Vec godinu dana koristim Seachem Prime za pripremu vode koji je fenomenalan sto zbog cinjenice da je 250ml dovoljno za pripremu 10 000 litara vode, sto zbog zgodne karakteristike da prilikom poremecaja filtracije u akvariju smanjuje nezeljene spojeve na prihvatljivi nivo.
Koristim i njihov Ammonia alert koji nikad nije promijenio boju sa zute, iako je bilo prilika  :D

Posto mi ide na zivce za bocicu od 4 EUR placati jod 7-8 EUR gulikozama s eBaya za postarinu, da li netko kod nas prodaje njihove pripravke ?
Posto kroz Vogelfarm obicno samo preletim, jel netko vidio kod njih ?

Hvala !

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
Odg: Seachem proizvodi kod nas ?
« Odgovori #1 u: Prosinac 16, 2009, 23:31:16 poslijepodne »
Imam neke proizvode od njih al je nabavljeno kod susjeda iz Slovenije

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #2 u: Prosinac 19, 2009, 17:54:59 poslijepodne »
ja već sad duže koristim njihov buffer i sol za ciklide..i naravno...nema kod nas nigdje za nabavit,najbliže je Slovenija
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline 206turbo

• Punopravni član
  • Hrvatska udruga ciklidofila
« Odgovori #3 u: Siječanj 24, 2010, 22:13:41 poslijepodne »
moram potvrditi ovo sto AndrejX kaze,vec neko vrijeme i ja koristim seachem Prime za pripremu vode i mogu reci da je stvarno odlican proizvod -nikad u zivotu mi nije voda bila tako "prozirna" u akvariju a i ribe su vidim dosta sretne !!! kako se koristi u vrlo malim kolicinama (samo 5ml na 200lit vode) prilicno je isplativ proizvod iako mora biti hebeno jaka kemija kad su tako male doze pa treba pazljivo dozirati!!! jedina zamjerka je okrutan miris iz bocice kad se otvori :D ;)  btw 0.5lit dodje oko 13-14 eur!!! :up:
nas četvorica, pojeli smo 2 cijela janjeta i popili 50 litara gemišteka, i mi da krenemo susjed, kad oni iz kafane za nama........

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #4 u: Veljača 02, 2010, 14:32:07 poslijepodne »
moram potvrditi ovo sto AndrejX kaze,vec neko vrijeme i ja koristim seachem Prime za pripremu vode i mogu reci da je stvarno odlican proizvod -nikad u zivotu mi nije voda bila tako "prozirna" u akvariju a i ribe su vidim dosta sretne !!! kako se koristi u vrlo malim kolicinama (samo 5ml na 200lit vode) prilicno je isplativ proizvod iako mora biti hebeno jaka kemija kad su tako male doze pa treba pazljivo dozirati!!! jedina zamjerka je okrutan miris iz bocice kad se otvori :D ;)  btw 0.5lit dodje oko 13-14 eur!!! :up:

Da, bas smrdi po sumporu  :D      Ova od 250ml me ispala nekih 100kn na eBayu s dostavom i kako tjedno mijenjam 50-60 litara ispada da ga imam za sljedecih 3-4 godine  :)

Offline 206turbo

• Punopravni član
  • Hrvatska udruga ciklidofila
« Odgovori #5 u: Veljača 02, 2010, 21:00:12 poslijepodne »
     Ova od 250ml me ispala nekih 100kn na eBayu s dostavom i kako tjedno mijenjam 50-60 litara ispada da ga imam za sljedecih 3-4 godine  :)

izgleda da je moj dobavljac duplo jeftiniji!!! :D :D :D :D :D

nakon 3-4 uzastopna koristenja sachem Prime-a voda je nevjerojatno bistra -nevjerojatan proizvod!!!jutos sam se zapitao dali  uopce imam vode u akvariju koliko je bilo bistro!!! :D :D 8)
« Zadnja izmjena: Veljača 08, 2010, 22:38:11 poslijepodne od 206turbo »
nas četvorica, pojeli smo 2 cijela janjeta i popili 50 litara gemišteka, i mi da krenemo susjed, kad oni iz kafane za nama........