misliš na vunu i smolu za popravke/izradu brodova? pa, ako se poklopci za akvarije rade od staklene (plastične) vune i smole, trebale bi se moč i stijene...
po mom iskustvu s brodovima, problem kod izrade s ovim materijalom je mogučnost osmotske reakcije tj. izradit nešto tako da između slojeva nema nimalo mjehuriča zraka jer ako ih ima voda se putem osmoze "useljava" u ta područja, te izjeda ostatak predmeta. produkt toga raspada plastike i zraka je crna "plijesan" koja je toksična i topi se u vodi. osmotska reakcija se čak i kod idealno napravljenih predmeta (brodovi) počinje odvijati u prosjeku nakon nekih 8-9 godina stalne izloženosti vodi (po nekim zapažanjima i iskustvima)...
ako kreneš u izradu kod nabave materijala nabavi i onaj prah (ne znam sad točno kako se zove) koji služi kad ga se pomiješa sa smolom i katalizatorom kao glet masa za gotove predmete i usporava osmozu.
ne znam imaš li dovoljno iskustva u radu sa smolom i vunom za izradit neki reljef bez mjehuriča, što je po meni prilično teško i traži dosta strpljenja i rada....