Ti duhisi su meni najsimpaticnije ribe i stvarno su cool kad plivaju okomito ledjno, bocno a nisu bolesni... bas su mi zakon
Al se male ribice narastu u ogromne mrcine od 50cm i za samo jednog trebao bi akvarij od minimum 400l...I hrane se svim ribama koje im stanu u usta a vrlo su sofisticirani lovci...ja sam dosta citao jer su mi bili privlacni prije kojih 4-5 godine jer ih niko nije uspio izmrijestit osim jednog amera, pa sam se ja nabrijavo da cu bit 2. u svijetu...ali ih nikad nisam kupio
Sad prvo reci dal re ribe ponasaju normalno, normalno plivaju normalno disu, JEDU?
A sad malo o tvom problemu uglavnom da je duh krivac nestala bi cijela neonka a nebi bila rascerupana, vjerojatno je jos premalen ali ubrzo bude definitivno popapao sve u akvariju, uglavnom razlog uginuca riba je vjerojatno uzrokovan nekom bolescu ili kako su ti rekli nestabilnim akvarije, tj kod takvih novih akvarija razgradnja otpadaka te pretvorba spojeva nije definirana i promjenjiva je...bilo bi jako dobro kad bi mogao istestirati vodu da vidis sta nevalja, obavezno kod svakog ciscenja usisavaj dno znaci ako mjenjas 20% vode svih 20% izvadi tako da odma usisas dno...
Nadam se da ribeki nebuju vise umirali a s vremenom bude se akvarij ustabilio, proradio filter a i sama podloga akvarija sudjeluje u ciscenju