Srpanj 29, 2025, 14:42:43 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: MAKROELEMENTI,POMOĆ!  (Posjeta: 1353 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tiestos

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
MAKROELEMENTI,POMOĆ!
« u: Siječanj 05, 2010, 22:59:14 poslijepodne »
dakle ovako..uzeo bih si makro elemente za svoj BILJNI 110 litarski akvarij ! zanima me sada koliko MENI TREBA NO3.KH2PO4,K2SO4 ZA CIJELU GODINU?
DAKLE:::_
NO3-?
KH2PO4-?
K2SO4-?
-Svi koji znaju koliko se i ćega mućka pa neka mi jave da s iznam naućit!imam neku svoju raćunicu smao želim bit siguran!hvala

Offline M23_Vu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
  • AqVu
Odg: MAKROELEMENTI,POMOĆ!
« Odgovori #1 u: Siječanj 06, 2010, 00:40:23 prijepodne »
jesi skinuo chuckov kalkulator?on ce ti dati odgovore na mnoga pitanja!moras znati i koji rezim gnojenja ces koristiti,pa kad vidis koliko dnevno gnojis samo pomnozis s brojem dana u godini,naravno ako gnojis svaki dan..

Offline tiestos

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Siječanj 06, 2010, 09:23:42 prijepodne »
sve ovisi o bilju koliko bih gnojio! da budem iskren,ja sad neznam kako ću doć i gnojit! zato sam i stavio ovu temu da mi vi kažete kako je najbolje, dal svaki dan ili drugaćije!napiši npr kako ti gnojiš? a kako misliš skinuo chuckov kalkulator? poćetnik sam tako da moraš imat strpljenja samnom :)

Offline cigo

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
« Odgovori #3 u: Siječanj 06, 2010, 09:41:15 prijepodne »
E moj tiestos, malo se treba potrudit i potražit po forumu. Sve je to već puno puta pisano. No da ne duljim. Pogledaj dva članka o pps i EI režimima gnojenja na ovom linku http://www.aqua-art.org/articles.php?cat_id=2, pa skini chuckov kalkulator i smiksaj makroelemente. Ja ti preporučam EI sistem s izmjenama vode. Zašto? Jer koliko je god to velka gnjavaža, bilje punooo bolje uspijeva. Još jedna stvar da napomenem, nikako nemoj kretat s makroelementima ako nemaš riješen co2

Offline tiestos

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Siječanj 06, 2010, 10:40:39 prijepodne »
ma riješio sam co2 iz boce! a znam da ima jako puno toga vamo,samo da budem iskren neda mi se sad cijelu bazu podataka prevrnit i onda se pitat dal ima ili nema! zato sam stavio post da svi koji su voljni pomoći neka pomognu,kao npr ti meni sad s tim linkom! da mi ga nisi poslao nikad ga nebih ni našao.. tako će netko isto pitat za mjesec dana kad bude startao svoj akvarij o makroelementima i naravno da mu enću doć i reć potraži,već mu svoje iskustvo pokušat prenjet! nadam se da me razumiješ... ;)

Offline tiestos

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Siječanj 14, 2010, 21:01:04 poslijepodne »
tema se može brisat! :up: