0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a kad si zadnji put mjenjao tu crnu spužvu s aktivnim ugljenom?
da bi aktivni ugljen u filtraciji bio "aktivan" potrebno je tu spužvu mjenjati jednom mjesečno,...doduše aktivni ugljen nije potreban konstantno pa slobodno možeš ostavit spužvicu unutra ili je zamjenit sa plavom spužvom,...
Citat: Antimon - Studeni 02, 2009, 08:18:02 prijepodneda bi aktivni ugljen u filtraciji bio "aktivan" potrebno je tu spužvu mjenjati jednom mjesečno,...doduše aktivni ugljen nije potreban konstantno pa slobodno možeš ostavit spužvicu unutra ili je zamjenit sa plavom spužvom,...Spužvicu sa aktivnim ugljem vadim samo zato što mislim da će mi na sebe vezati gnojivo za biljke pa onda od gnojiva nemam ništa koristi.
Citat: draženw - Studeni 02, 2009, 10:20:13 prijepodneCitat: Antimon - Studeni 02, 2009, 08:18:02 prijepodneda bi aktivni ugljen u filtraciji bio "aktivan" potrebno je tu spužvu mjenjati jednom mjesečno,...doduše aktivni ugljen nije potreban konstantno pa slobodno možeš ostavit spužvicu unutra ili je zamjenit sa plavom spužvom,...Spužvicu sa aktivnim ugljem vadim samo zato što mislim da će mi na sebe vezati gnojivo za biljke pa onda od gnojiva nemam ništa koristi.Slobodno ju onda ostavi,jer je več skoro ugljen u njoj izgubio svojstva..Znači možeš ju ostaviti i uskoro će ti služiti samo za biološku i mehaničku filtraciju kao i ostale.