u nochi sa nedjelje na ponedjeljak preminulo je 10 neonki, 3 zebrice i nepoznat broj gupijevih malaca....
sve ribe (10 neonki, 4 gupija + hrpa malaca, 5 zebrica, ancistrus like glass sucker, 2 corryja i 2 kozice) bile su izlozene apsolutnoj sushi na nepoznato vrijeme zbog curenja akvarija.... chudo sto su neke i prezivjele.... god bless 'em....
sto se tiche materijalne shtete - nije velika... dosta debeli tepih ispod aq je popio vechinu vode.... ne da sam prezivio strujni udar, jer je u ta lokva bila spojena sa stekerom po kojem je kapala voda sa stola, nego sam prezivio i pozar izazvan neizbacivanjem osiguraca... stekeri su bili vruci ko kooratz....
sestra je spasila 2 zebrice, gupije i neke malce - koje sam ja vec otpisao.... biljke su se pochele sush*t, i sad se sve opet vracha na 20 litara akvarij....
generalno sranye... e da.... i to se deshava....
i najmanji je problem shteta.... uopche me nije bilo briga sta je pregorilo, sta se smocilo.... u stanju shoka u kojem sam bio kad sam vidio prazan aq samo sam trazio ko se miche.... fala bogu da sam imao ovaj mali aq odma pokraj za pripremu vode koji je bio pun....