Srpanj 27, 2025, 13:15:20 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Diskusi-NE JEDU  (Posjeta: 4286 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline damir7

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #25 u: Veljača 18, 2005, 13:18:00 poslijepodne »

O popustu mi se neda komentirati jer su mi ga naplatili punu cijenu a drugo o tome koliko znaju nebudem komentirao jer su onda eoravi da nisu vidjeli na oba diskusa rupe po glavi.Eto toliko o njihovom znanju a i vea sam iskomentirao koliko je treba jednom znala. Villi mi je ono laganini uvalio ribe jednom ali nijedna nije krepala i sve su super,poklonio ih jesam,zato kaj me se nisu dojmile previše ali isto tako mogao sam ih i ostaviti.....Uglavnom znam da budem tamo kupovao bez obzira kaj mi je Belugo pred nosom,5km sim tam isplati se otiai pa nek su i skuplji ako su kvalitetniji i puno naeitaniji .
Zagreb/Maksimir

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #26 u: Veljača 18, 2005, 13:21:00 poslijepodne »
TAK JE!!

A onaj diskus koji ima rupe u glavi zbilja nije normalan

glavno da je riješena stvar i da su sad svi sretni/zadovoljni!

Offline damir7

• Punopravni član
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #27 u: Veljača 18, 2005, 13:46:00 poslijepodne »
Odgovor ti je na PM
Zagreb/Maksimir

Offline D.I.T.

• Punopravni član
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #28 u: Veljača 18, 2005, 18:40:00 poslijepodne »

da presudim:

stina ti simalo neobjektivan...bolesne ribe (u ovom slueajuhexamita)bi se trebale lijeeiti a ne prodavati (poklanjati) ilinajmanje bi bio red naglasiti kupcu šta i kakokupuje

damir na tebi leži veæi dio krivice, arazlog je neznanje. Bolesne ribe nemožeš kupovat, al ni oni nesmiju prodavat. Kad se kupuju diskusi mora se biti jako pažljiv i strpljiv pri odabiru.Edited by: D.I.T.
Zagreb/Ravnice

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #29 u: Veljača 18, 2005, 19:03:00 poslijepodne »
Ma može i tako

Offline damir7

• Punopravni član
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #30 u: Veljača 18, 2005, 20:40:00 poslijepodne »

Pa slažem se s tobom potpuno da sam u neznanju kupio nešto ali isto toliko kad nešto kupuješ fer bi bilo da ti se kaže ova riba je takva.....zar ne?! Po tome bi ispalo da ako nešto želiš moraš imati brdo znanja,odi u ljekarnu i traži nešto protiv alergije i ja ti dam sasvim nešto treae i kažem ti sorry ti si kriv što nisi znao i da ti ne nabrajam brdo primjera.Gotov je jedan je krepao drugi je tak tak ali Luciferov je zato non stop u pogonu i jede i pije i pliva ko veliki.
Zagreb/Maksimir

Offline D.I.T.

• Punopravni član
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #31 u: Veljača 19, 2005, 02:24:00 prijepodne »
Citat: damir7

Pa slažem se s tobom potpuno da sam u neznanju kupio nešto ali isto toliko kad nešto kupuješ fer bi bilo da ti se kaže ova riba je takva.....zar ne?! Po tome bi ispalo da ako nešto želiš moraš imati brdo znanja,odi u ljekarnu i traži nešto protiv alergije i ja ti dam sasvim nešto treæe i kažem ti sorry ti si kriv što nisi znao i da ti ne nabrajam brdo primjera.Gotov je jedan je krepao drugi je tak tak ali Luciferov je zato non stop u pogonu i jede i pije i pliva ko veliki.

damir slažem se u potpunosti, al kod nas je tako moraš se prilagoditi i nažalost sam sebe štitit znanjem, jer te prodavaa svjesno, a u ovom slueaju ipak mislim nesvjesno može zahebat.

Npr ja sam jednom prilikomu tom duaanu htio kupiti ramireze, nisam obraeao previše pažnju na njih, ali ženska skužila da imaju ich i nije mi ih htjela prodat tako da mislim da ni ovaj put nije bilo namjerno, više iz njihovog neznanja, al sve je moguae
Zagreb/Ravnice

Offline damir7

• Punopravni član
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #32 u: Veljača 19, 2005, 09:32:00 prijepodne »

A sad kužim i ja sve.....
Zagreb/Maksimir

Offline Dubravko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
Diskusi-NE JEDU
« Odgovori #33 u: Veljača 19, 2005, 20:33:00 poslijepodne »
Sada kada ste se lijepo isprieali ja imam jedno pitanje za Damira!!?
DAMIRE DALI TI LIJEEIŠ RIBE KAKO SMO TI PREDLOŽILI I AKO DA ŠTA SE DALJE ODVIJA OSIM ONIH POMORA IMA LI JOŠ KOJE ŽIVE!!!? (sorry na velikim slovima,ali bilo je jaee od mene!!!)