0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kolko dugo zive gupy
ljudi, zivotni vjek Guppy-a ovisi o brzini kornjace. nadam se da mi ne zamjerite na maloj šali
ako ti gupiyi sluze samo za mrijest prosijecni zivotni vijek im je 6 mj do max godinu dana
Citat: val82 - Kolovoz 28, 2009, 23:29:55 poslijepodne ako ti gupiyi sluze samo za mrijest prosijecni zivotni vijek im je 6 mj do max godinu dana zanimljivo. Ako se to izracuna onda u usporedbu sa zenama, kad promislim,moja ima 30, radja uskoro trece djete ... trebacu uskoro novu "Guppycu"
hahaha !!! ovo sam rekla iz iskustva
a ja cu reci iz svog iskustva da kad sam ja stavio jednu gupicu kod korjnace ona ni trznula nije za njom zasto??
Citat: TITO - Kolovoz 28, 2009, 23:35:21 poslijepodneCitat: val82 - Kolovoz 28, 2009, 23:29:55 poslijepodne ako ti gupiyi sluze samo za mrijest prosijecni zivotni vijek im je 6 mj do max godinu dana zanimljivo. Ako se to izracuna onda u usporedbu sa zenama, kad promislim,moja ima 30, radja uskoro trece djete ... trebacu uskoro novu "Guppycu" Moja Supruga ima 31g. i rodila je 3 Djeca i jos je ziva .Izgleda da cu ja morati napraviti Eutanaziju i dati se u potragu za novim Gupiye
Citat: zosorli - Kolovoz 29, 2009, 14:20:47 poslijepodneCitat: TITO - Kolovoz 28, 2009, 23:35:21 poslijepodneCitat: val82 - Kolovoz 28, 2009, 23:29:55 poslijepodne ako ti gupiyi sluze samo za mrijest prosijecni zivotni vijek im je 6 mj do max godinu dana zanimljivo. Ako se to izracuna onda u usporedbu sa zenama, kad promislim,moja ima 30, radja uskoro trece djete ... trebacu uskoro novu "Guppycu" Moja Supruga ima 31g. i rodila je 3 Djeca i jos je ziva .Izgleda da cu ja morati napraviti Eutanaziju i dati se u potragu za novim Gupiye svaka cast supruzi na izdrzljivosti u svakom smislu