0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
poz...za prvu sliku mislim da bi mogla bit zenka kingsizea a druga LABIDOCHROMIS CAERULEUS ili saulosi al to je nagadjanje pa pricekaj nekog iskusnijeg ....
Citat: tomo147 - Kolovoz 11, 2009, 20:31:21 poslijepodne poz...za prvu sliku mislim da bi mogla bit zenka kingsizea a druga LABIDOCHROMIS CAERULEUS ili saulosi al to je nagadjanje pa pricekaj nekog iskusnijeg ....pseudotropheus RedZebra(male)lijep muski druga slika sa vrha ako mislis na nju LP
Citat: moke - Kolovoz 11, 2009, 20:43:44 poslijepodneCitat: tomo147 - Kolovoz 11, 2009, 20:31:21 poslijepodne poz...za prvu sliku mislim da bi mogla bit zenka kingsizea a druga LABIDOCHROMIS CAERULEUS ili saulosi al to je nagadjanje pa pricekaj nekog iskusnijeg ....pseudotropheus RedZebra(male)lijep muski druga slika sa vrha ako mislis na nju LPAko je ovakav nevidi se bas lijepo
Citat: moke - Kolovoz 11, 2009, 20:46:34 poslijepodneCitat: moke - Kolovoz 11, 2009, 20:43:44 poslijepodneCitat: tomo147 - Kolovoz 11, 2009, 20:31:21 poslijepodne poz...za prvu sliku mislim da bi mogla bit zenka kingsizea a druga LABIDOCHROMIS CAERULEUS ili saulosi al to je nagadjanje pa pricekaj nekog iskusnijeg ....pseudotropheus RedZebra(male)lijep muski druga slika sa vrha ako mislis na nju LPAko je ovakav nevidi se bas lijepo krivo sam reko tj na trecu sam mislio za careuleus
Zebra ne znači da je zebrast