Pozdrav ekipi;
Nisam se javljao odavno. Nije bilo vremena, puno se učilo, a i "tehnički" uvjeti nisu bili najbolji.
Ali to sam promijenio. Imam akvarij zapremnine 30l, nabavio sam lampu overtank, ili kako već od 18w,
ubacio sam i tetrinu hranjivu podlogu. Akvarij mogu zalijevati svakodnevno easy carbom (0.5ml) i ferro
tabsima (jednom u 15 dana). Na takve uvjete posadio bih ove biljke;
glossostigma
hemianthus micranthemoides
cabomba xy
valisneria xy
sagittaria...
Je li se isplati te biljke posaditi. Inače, često bi kupio biljke koje bi se ubrzo raspale i riknule, i više nemam volje trošiti novac na takve stvari koje kratko traju... Volio bih doživjet da i ja jednom mogu odrezati biljke i nekome ga dati.
Trenutno u akvariju imam echinodorus koji je u lošem stanju, ali se popravlja, malo kuge koja je u lošem stanju, ostatke ostataka valisnerie nane i neku malu kriptu koja se skupila i kao da je uvenula. Pokušat ću ih s ovim novim uvjetima staviti na noge...
Napravio sam i ful svijetlu podlogu, čisto da ne gubim svijetlo.
Ukoliko vam treba fotka za bolji vizualni dojam, VIČITE! Potrudit ću se da je postavim

I da, ukoliko netko ima ove biljke, i nije mu problem poslati, dati i sl. neka se javi.
LP!
PS: Želja mi je srediti nano akvarij s neonkama odn. neonarij. Imam 5 korija, ancia i 3 platike trenutno, ali su u drugom akvariju dok se ovaj ciklira.