Srpanj 07, 2025, 00:59:59 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: ah ti riblji pokloni  (Posjeta: 792 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubica78

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
ah ti riblji pokloni
« u: Siječanj 10, 2005, 19:36:00 poslijepodne »

sada sam eitala , forum malavi, da je jedan dobio malavi ciklide i sad je na eudu, jer je planirao imati apistograme.

Mi smo jednom u srednjoj školi, na satu , iz dosade odlueili da ae svatko izvaeiti neeije ime , i tom nekom donesti neku sitnicu za Novu godinu.I tako idem ja drugi dan u razred i vidim na stolu u nekoj staklenki zlatnu ribicu, i poenem se derati koji kreten je donio ovu jadnu ribicu tu u toj stakelnci....$%&//....., i kada sam završila svoj monolog, do?e cura koja je sjedila ispred mene i kaže "to je za tebe, ja sa ti poklonila"............. ah,i ja ostala bez rijeei....cura je narednih dana bila ljuta na mene.

A ribica , pa ona je još uvijek živa, 9 godina stara , u akv od 20 l,i mislim joj kupit jedan veai i još neku kompicu.
Začin  mora teći.

Rijeka/Kozala

Offline Ljerka

• Punopravni član
  • **
ah ti riblji pokloni
« Odgovori #1 u: Siječanj 11, 2005, 10:11:00 prijepodne »

Uvijek je problem izabrati poklon za nakoga koga bi ste htjeli jako razveseliti. Akvaristi i slieni " bolesnici " su idealni, njima je sve vezano uz akvaristiku super ( tako misle oni koji nisu akvaristi ). Ja sam za ro?endan dobila Juwel-ov 60 litarni akvarij. Bila sam sretna jer su djeca pokazala da shvaeaju moju zalu?enost ali meni je trebao jedan bar od 120l koji nije ni puno skuplji. Postoji jedna stara poslovica : Poklonjenom se konju zubi ne gledaju
Varaždin / Hrvatska
Nigdar ni bilo da nekak ni bilo

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
ah ti riblji pokloni
« Odgovori #2 u: Siječanj 11, 2005, 11:35:00 prijepodne »

ja sam dobio "potopljeni brod"... a lijepo sam ima rekao da mi kupe neku stijenu... i onda kad su vidjeli kakvu sam facu složio kažu mi "pa neaemo ti valjda za roekas kupovati kamenje"... i ne kuže da bi me stijena 100 puta više razveselila...
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline bopacak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
ah ti riblji pokloni
« Odgovori #3 u: Siječanj 11, 2005, 11:42:00 prijepodne »
Nadam se da takvi pokloni neae mene zadesit....