Srpanj 20, 2025, 22:30:38 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: el silikon  (Posjeta: 1401 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bubica78

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
el silikon
« u: Siječanj 08, 2005, 17:29:00 poslijepodne »
radim pozadinu za akv vel cca 110x60 cm. Na stiropor sa velikim granulacijama stavljam crni ceresit silikon(umjesto epoksi smole), i sam me zanima pošto je to vekika površina jel bi to moglo ukokati moje buduae ribice,inaee silikon je namjenjen za lijepljenje akv.
Začin  mora teći.

Rijeka/Kozala

Offline ZEC

• Punopravni član
    • http://htnet.hr
el silikon
« Odgovori #1 u: Siječanj 08, 2005, 19:24:00 poslijepodne »
Ako je silikon za lijepljenje akvaria nebi smio smetati, jedino da je onaj obicni sto mirisi po octu njega bi morao ostaviti izvan akvaria danima dok se miris ne izgubi
Lipik - Pakrac / Hrvatska
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup

Offline bubica78

• Punopravni član
el silikon
« Odgovori #2 u: Siječanj 08, 2005, 19:38:00 poslijepodne »
pa i ja isto mislim da ne bi smio smetati, ma akv bi trebao biti napravljen negdje do ljeta, tako da ima vremena da se ošuši, samo nije bas ugodan, glava me boli od njega i oei, morat au stavit masku za ronjenje kada budem opet prekala sa njim. hvala zeko
Začin  mora teći.

Rijeka/Kozala

Offline Mario

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
el silikon
« Odgovori #3 u: Siječanj 08, 2005, 23:06:00 poslijepodne »
To je odliena ideja. I ja sam mislio isto napraviti, ali me je bilo strah da neae silikon topiti stiropor. Ti si to vea probao/la, ne topi stiropor?
Rijeka - Hrvatska

Offline bubica78

• Punopravni član
el silikon
« Odgovori #4 u: Siječanj 08, 2005, 23:56:00 poslijepodne »

La ovo prvi put radi,

U arkada trgovine sam kupila srieopor debljine 4 cm, i sa svijeaom ga spalila na pojedinim mjestima da sve izgleda kao stijena,stiropor metar sa pola metra ti do?e oko 15 kn(debljina je 4 cm),cersit crne boje za akv (od ostalih boja imaš prozirni i bijeli za akv ,u merkuru ti do?e jedan 27kn, a prozirni isto takav ti je u getrou 21kn, tamo nemaju crnog), i samo ga namažes preko stiropora, ne topi se ništa, ali smrdi, bolila me glava i pekle oei, talo da sutra to mažem na balkonu).
Začin  mora teći.

Rijeka/Kozala

Offline splicost

• Punopravni član
el silikon
« Odgovori #5 u: Siječanj 09, 2005, 16:04:00 poslijepodne »
ja sam tu pozadinu napravio tako da sam 2 stiropora od 3,5 mm slijepio te ih plamenikom topio jer sam ovako dobio veae udubine i realniji izgled zatim ga neravnomjerno opiturao crnim sprejem a zatim po udubinama prozirni silikon stavljao te prosipao pijesak po njemu ist kao u akvariju ali stavio sam ga izvan akvarija i time sam dobio još veau vizualnu dubinu te nisam zauzeo akvarij koji po mni uvjek je kratak je bi bilo idealno da ide u širinu bar 50cm(imao takvog i najljepše se da sredit)
uopae se neprimjeti da je izvan akvarije vea doslovice svi pitaju kako sam ugurao stiropol unutra aak i ljudi koji se bave ovim hobijem dugo te ne mogu vjerovat efektu.
Ovih dana au je slikat tako da vidite o aemu priaam a utrošak materijala je cirka 35knEdited by: splicost