Svibanj 06, 2025, 15:36:52 poslijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Jaja kod kozica  (Posjeta: 1499 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zibba

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
Jaja kod kozica
« u: Kolovoz 30, 2009, 21:06:39 poslijepodne »
Ako netko zna zašto su nekaa jaja kod istih kozica zelena , a kod druge kozice iste vrste bijela. To mi se događa kod svih koza, red cherry, gost, a evo sada i amano koze kod jedne su bjela, a druge tamnije zelena. U čenu je kvaka ako tko zna.

Offline traxman

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: Jaja kod kozica
« Odgovori #1 u: Kolovoz 30, 2009, 22:14:36 poslijepodne »
ja imam red cherry i trenutno su dvije u kotilici! I kolko vidim kroz njih, samo su zuta u njima!?

btw. u kotolici je jedna napumpana gupica, jel to problem ako se izlegnu gupici i kozice? Bojim se da mi gupici ne pojedu kozice, makar su mali?? Ako bi se to moglo dogoditi radje bi baio van tu gupicu, jer uvjek ih po 5-6 prezivi, a kozice su mi nekak vaznije da se malo namnoze...
hvala i sorry na offtopicu! :o

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
« Odgovori #2 u: Kolovoz 30, 2009, 23:15:40 poslijepodne »
Ako netko zna zašto su nekaa jaja kod istih kozica zelena , a kod druge kozice iste vrste bijela. To mi se događa kod svih koza, red cherry, gost, a evo sada i amano koze kod jedne su bjela, a druge tamnije zelena. U čenu je kvaka ako tko zna.

sad nisam siguran al mislimda ova koja su zelenkasta kod crvenih da ce propast, znaci nista od njih. kod ghosta su to normalne boje, a za amano ionak nema veze kad od njih nece bit nista bez odgovarajuce vode

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Rujan 02, 2009, 13:07:24 poslijepodne »

sad nisam siguran al mislimda ova koja su zelenkasta kod crvenih da ce propast, znaci nista od njih. kod ghosta su to normalne boje, a za amano ionak nema veze kad od njih nece bit nista bez odgovarajuce vode
za amano treba malo soli.
ribar

Offline El Enki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #4 u: Rujan 02, 2009, 13:46:18 poslijepodne »
dakle zdrava su kod red cherry zuta, kod ghostova tamno zelena, kod amano mislim bijela nisam ziher za njih