Srpanj 21, 2025, 18:13:29 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Kako da budem sigurna??  (Posjeta: 3079 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TraX

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Kako da budem sigurna??
« Odgovori #25 u: Siječanj 06, 2005, 09:19:00 prijepodne »

Citat: Blackvania

*Space shuttle? To su neke naljepnice ribica koje su kao 3-d i svjetluckaju!

*Brijem da cu ipak stalak raditi...jer sta je sigurno...sigurno je.

Najpametnije i najsigurnije.

...Voli ono što imaš, jer ono što voliš nećeš nikada imati...

Offline Blackvania

• Punopravni član
Kako da budem sigurna??
« Odgovori #26 u: Siječanj 06, 2005, 14:16:00 poslijepodne »

Bimba....brijem da mislimo na isti pojam...ono na "P" jel tako? Ja isto mislim da se svima njima jako svida moj pijesak pogotovo ovima kao "PSYHO" koji se jako pjene oko toga. Kladim se da si je PSYHO vec nabavio ROZI pijesak i brije kak nema fotic da posalje slike od akvarija da se ne otkrije!!!!

Ah sta volim rozi pijesak...:)

Offline moto

• Punopravni član
Kako da budem sigurna??
« Odgovori #27 u: Siječanj 06, 2005, 16:07:00 poslijepodne »

Bimba....brijem da mislimo na isti pojam...ono na "P" jel tako? Ja isto mislim da se svima njima jako svida moj pijesak pogotovo ovima kao "PSYHO" koji se jako pjene oko toga. Kladim se da si je PSYHO vec nabavio ROZI pijesak i brije kak nema fotic da posalje slike od akvarija da se ne otkrije!!!!

ej, daj ne pretjerjujsa tom spikom kad su se stvari primirile jer ae ti neko stvarno odgovoriti i niko te neae braniti drugi put....
Vraćam se odmah - Godot

Offline Njuška

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
Kako da budem sigurna??
« Odgovori #28 u: Siječanj 06, 2005, 17:54:00 poslijepodne »

*Brijem da cu ipak stalak raditi...jer sta je sigurno...sigurno je.

Što se tiee stalka, upravo nešto radim:

Rijeka / Hrvatska
...nakon duge i teške muke dobio sam internet...

Offline splicost

• Punopravni član
Kako da budem sigurna??
« Odgovori #29 u: Siječanj 06, 2005, 18:23:00 poslijepodne »
na ovakav sliaan odmaria mi je moj akvarij od 180l stajao 5g i nije bilo nikakvih problema samo  što se mora pazit da akvarij bude na spojevima gdje su vrata od odmariaa ili  i tako na obja kraja akvarija a idealno bi bilo kad bi i posredini bio takav vodoravan spoj a kada bi se stavila daska ona za kuhinjsku plohu po meni nema straha posebno ako je akvarij tvorniaki pa ne leži direktno na staklu jer meni se dogodila pegula da mi je iscurila voda na sadašnjem akvariju na plohu od iverice i iskrivila se do ujutro a akvarij sadašnji od 230l je 30 cm širine visilo u zraku tj odvojeno od odmariaa jer taman stoji na spoju od dva elementa a mene samo da nije strefilo kad sam vidio i brzo sve ispraznio a kad sam ga izlio vidio sam da je ona plastika na akvariju ustvari stalak i da staklo je poviše 2-3 cm inaae bi sad bilo      

Offline Blackvania

• Punopravni član
Kako da budem sigurna??
« Odgovori #30 u: Siječanj 07, 2005, 20:21:00 poslijepodne »
Planiram raditi stalak al uopce nemam ideju kakav i gdje bi ga uopce stavila...ipak je to duzina 1.60. Zato sam ga planirala staviti na ormar da spojim ugodni s korisnim kak se kaze...jel ima netko ko radi stalke tu na netu...nije bed platit cu samo da to napokon krene u izvedbu. Prvo me mucila oprema a sad na kraju mi je najveci problem gdje staviti akvarij...
Ah sta volim rozi pijesak...:)