Srpanj 19, 2025, 23:09:43 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: diskusi - tuea  (Posjeta: 5531 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Profa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
diskusi - tuea
« Odgovori #25 u: Prosinac 30, 2004, 22:06:00 poslijepodne »
I onda bi bilo dobro svakog stavit u one posudice u kojima drže mužjake sijamaca, eekati da mu oko bude pola velieine tijela i onda napraviti izložbu ''Najveae oko''. Nebi li to bilo divno..............manijak jedan bolesni
Novi Zagreb

Offline D.I.T.

• Punopravni član
diskusi - tuea
« Odgovori #26 u: Prosinac 31, 2004, 12:33:00 poslijepodne »

Citat: Stina
Ja bi se ubacio na diskusiju DITa, Profesora i HRVOJA... nekak imam feeling da HRVOJE je sve svoje discuse uzeo iste starosti i iste velièine, dok ste vi deèki svoje uzeli "po malo" kak bi se reklo, stog možda dolazi do takvog pada u rastu samo kod discusa koji nisu istodobno upoznati sa akvarijem...
mojih 2 centa kako bi stranjci rekli

ne stina ja sam sve svoje kupio u isto vrijeme...samo onaj jedan zakržljali je izuzetak...tako da
Zagreb/Ravnice

Offline Dubravko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
diskusi - tuea
« Odgovori #27 u: Prosinac 31, 2004, 14:10:00 poslijepodne »
Deeki tu griješite sa kupovinom istog dana u istom tanku od istih roditelja-ŠIPAK!!!
Masu puta se dešava da prilikom nabave discusa trgovaca od veletrgovca isti uvale sa mla?im discusima koji su dobro napredovali i one iz prijašnjeg mrijesta koji su slabije napredovali i riješavaju se svih riba i nema gubitaka ,a posljedice na kraju osjetite Vi-Mi!!!
Tako da po mojem mišljenju i tu treba jako dobro pripaziti ako se to neki puta uopae i može!!!
Najbolja kupovina je kada se zapali auto i ode direktno kod strieeka i kupio se ono što želiš(malce najbolje,no to je i puno veai rizik) mada je to 99,9% nemoguae.