Bila je valisneria.. ali izdrzala je puna 3 dana. Ustvari cak i manje.. vec sljedece jutro je plivala na vrhu akvarija. pa sam je opet posadio.. a onda su je poceli cupat. Kad ne mogu pojest onda cupaju. ocito ne vole zelenu boju.. a da mi je neki zeleni ciklid.. odmah bi usao i vjerojatno doveo u red ove napasnike.
Sto se kamenja tice vjerovali ili ne, ali unutra je oko 30 kg kamenja i 30 kg pijeska. Ono crno kamenje sam uzeo u viliu..to je gromada jedna od mozda 20 kg, koju razbijes cekicem u male plosnate komade. Mislim da sam ja zadnje to kamenje uzeo i od onda ga vise nisam vidio. Drugo kamenje je pagoda. a mislim da se te dvije vrste kamenja dobro mogu ukomponirati pa ok izgleda.
A teoriju sto sam nabubao prije nego sto je aq dosao u zivot, to je puka slucajnost. Prvo sam zenu morao nagovorit da pristane na aq. Pa je napokon pristala a ja sam lukao izbjegavao govorit o njegovoj velicini.. i kad je to uslo u stan skoro sam dobio po nosu. Pa nam je stan isao u adaptaciju.. a akvariji je stajao prazan.. i dok se stan obnavljao, sta cu nego citat o ciklidima.
Jedino me smede alge zezaju.. to je valjda jer fali biljaka pa se skupljaju nitrati.. kupio sam danas taj neki nitrate minus.. valjda ce bit nesto od toga.