Srpanj 24, 2025, 16:06:10 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Mali Ancitrusi  (Posjeta: 1778 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ChichazZ

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • Long Live Rock n Roll
Mali Ancitrusi
« u: Veljača 28, 2009, 19:38:39 poslijepodne »
Posto sam po prvi put dobio prinovu u vidu malih ancitrusa jako malo znam sta da radim...Izmrijestili su se u panju pa mi je jako tesko da ih pronadjem i odvojim (uspio sam samo 2) Ne znam cime da ih hranim i postoji li jos nesto sto bih trebao da znam... :)
Svakim danom što više upoznajem ljude to svakim danom sve više volim svoje akvarijume...

Offline njezni

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 62
  • Zagreb, Dubrava
Odg: Mali Ancitrusi
« Odgovori #1 u: Veljača 28, 2009, 19:55:22 poslijepodne »
Oni jedu sve što i ostale ribice, (čistaći) čiste što ostane. Imaš i tabletice za ribe dna.  :D Možeš im dati list salate ili blitve, to vole. Ja ih (list salate ili blitve) provučem kroz kipuću vodu. Netko to napravi - netko ne.

Ja sam prvi put kad sam imala malce dio akvarija jednostavno pregradila, (ubacila sam komad stakla (imala sam sreće da imam baš takvih dimenzija)) jer su tu bili i barbusi i skalar i neke tetre. Naravno bilo bi bolje da ih možeš izdvojiti u drugi akvrij, ako imaš kakve krvoločne ribice.  :devil:
I love ribeki

Offline ChichazZ

• Punopravni član
  • Long Live Rock n Roll
« Odgovori #2 u: Veljača 28, 2009, 21:20:32 poslijepodne »
Ove sam malce odvojio u mrijestilicu ali mislim da su premali da im dajem blitvu i zelenu a i cuo sam da se kasnije naviknu da jedu ostalo bilje po AQ samo to sam cuo ali nisam provjerio...za sada stavljam granulice i to jako malo ne znam da li to jede ili ispada kroz rupice na dnu mrijestilice...
Svakim danom što više upoznajem ljude to svakim danom sve više volim svoje akvarijume...

Offline ChichazZ

• Punopravni član
  • Long Live Rock n Roll
« Odgovori #3 u: Veljača 28, 2009, 21:45:54 poslijepodne »
Ipak je ANCISTRUS a ne Ancitrus kako sam ja napisao...ne mijenja stvar samo priznajem gresku  :D ipak je ovo rubrika 'Novi u slatkovodnoj' a ja sam novi i gladan znanja  :)

Offline alleszusammen

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
« Odgovori #4 u: Ožujak 01, 2009, 15:47:58 poslijepodne »
ne mora ih uopće odvajati, samo pazi da daješ dovojno hrane. ja imam u akviću već 7 generacija ancistrusa i nikad ih nisam odvajala, samo trebaju imati panj i dovoljno bilja za sakriti se.
zg centar