Hm ostale, bojim se da ne ureknem. Ovaj preostali Trichogaster trichopterus je izgleda i dalje zdrav kao poslovična riba, sijamski algožderi su izgleda u redu da nisu valjda bih primjetio po prugi, samo Molly-ji... Imam ih puno u tom aq. i pomirio sam se s time da sporadično neki ugine, no zadnjih dana je to sporadično postalo učestalo, nekoliko naizgled zdravih odraslih ženki je uginulo. Nisam uspio primjetiti nikakve simptome na njima koje bih znao prepoznati, samo promjenu u ponašanju da se povlače i skrivaju od gomile i obično bi za par dana bili mrtvi, ili bi ih samo ujutro našao mrtve a da ništa neobično prije toga nisam ni primjetio na njima. Jedino su neki povremeno pokazivali "shimmy", ali koliko sam shvatio to je simptom koji samo znači da im nije dobro, ne ukazuje na nešto određeno. Povremeno bi primjetio da ribica ima zamućene oči, no uginula bi za par dana liječio je ja ili ne. I jednog sijamskog algoždera koji je bio sa mnom skoro godinu dana(bio je skroz mali kad sam ga kupio) sam jedno jutro prije 2mj. našao mrtvog. Bojim se da bi moglo doći do pomora, svaki prijedlog i pomoć je dobrodošla. Na raspolaganju imam ovaj mali 40l koji je u pogonu, staklo od 20l i jedan 28l koji je u pogonu ali taj je već namješten i naseljen, tj. pun.