Evo mene sa pitanjcem

Aq je u upotrebi nepunih mjesec dana. Ciklirao se oko 14 dana pa ubacio prve stanovnike 3 corya i sijamskog algojeda(poprilično su živahni i čini mi se da im je ok, eno plivaju ko divljeci i komunale)

Pitanje glasi: jučer sam primjetio na staklu ko neke dvije smečkasto zelene mrljice promjera kojih 0,5 cm na suprotnoj strani od filtera(probapo sam prstom skidat i lako ide dolje). Aq je 54l, rasvjeta 1x15w power glo 18000k + reflektor(u pripremi imam još jednu lampu od 15w al nije upaljena), biljke anubias, crypte, mahovina i rogolist na površini. Rasvjeta mi je do prije četri dana bila na 10 sati dnevno, a sad je na 12 jer sam počeo stavljati easy carbon(0,75ml na dan), ribe hranim jednom na dan u vrlo malim količinama, filter hang on 300l/h, temp vode 26,5. Bilje odlično raste crypte pustile dva nova lista, anubius također.
Bojim se da opet imam problem sa algama jer u tom aq sam u prijašnjem setupu imal ogromne probleme, pa sam sve radil ispočetka, aq dobro opral čak dez sa octom i hipermanganom i novi filter i podlogu stavil. Sve novo! Probal sam fotkati al mi je fotić čudan i ne mogu dobro uhvatit (ne vidi se)
Hvala na pomoći