0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
staviš ricciu na neki kamen prekn njega mrežu koju učvrstiš koncem ili flaksom. Možeš i bez mreže samo koncem oko kamena ali onda to gusto omotaj.
uzmeš jednu keramićku ploćicu staviš ricciju na nju, omotaš sa vrećom za krumpir(ona mrežasta)i za 2 tjedna imaš tepih.
Citat: Cigo - Ožujak 04, 2009, 22:43:39 poslijepodnestaviš ricciu na neki kamen prekn njega mrežu koju učvrstiš koncem ili flaksom. Možeš i bez mreže samo koncem oko kamena ali onda to gusto omotaj. ok,no vidjela sam negdje,mislim čak i u tvom aq, da si stavio ricciu s mrežom za komarce preko šljunka kao tepih.. čime si pričvstio mrežu po rubovima?
Citat: acies - Ožujak 04, 2009, 22:48:47 poslijepodneCitat: Cigo - Ožujak 04, 2009, 22:43:39 poslijepodnestaviš ricciu na neki kamen prekn njega mrežu koju učvrstiš koncem ili flaksom. Možeš i bez mreže samo koncem oko kamena ali onda to gusto omotaj. ok,no vidjela sam negdje,mislim čak i u tvom aq, da si stavio ricciu s mrežom za komarce preko šljunka kao tepih.. čime si pričvstio mrežu po rubovima?Dio sam zakopao jer sam stavljao dok još nije bilo vode u akvariju, dio sam pričvrstio kamenom, a dio je zakvačen onim plastičnim "kvačicama" za sadit bilje