Ja bi mu preporucio(kao što sad radim ja) da si uzme leopard geckona i vidi kako se brinuti o gušteru(prehrana,svaki dan ili više puta dnevno sviježa voda,svaki dan ćistit izmet itd.) te nakon nekog vremena ako misliš da si spreman za gresivnog brutalca(

) uzmi ga al ja mislim da je bolje da prije probaš sa leopardom

.
Te kao što govori uvjek icek i ima pravo je da trebaš razmišljat uzgajat hranu za njega(jedino da si u većem gradu gdje se da kupit sa ovih s foruma...kao hranu mislim žohare,zoophobase,brašnare itd.) i tko će se brinut za njega dok ti negdje ljetuješ/zimuješ...ili odeš na faks???
I nesmije ti nikad dosadit i neće ti bit žao ni jedne kune ili minute izgubljene na njega.
Razmisli dobro prije nabavka(kakav mu treba terariji,kakva podloga,temperatura,dal mu treba spotica...)
P.S. to su rijeći koji su mi drugi napisali kad sam ja otvorio temu za nabavku guštera(ove istaknute ispod) i mislim da imaju svi pravo...
I nemoj tek namjestiš terariji ubacit guštera unutra nego izmjeri temperaturu i pusti da radi par dana "u prazno" jer da crkne grijać ili šta drugo crkne i gušter

Sad ti izaberi kojeg ćeš guštera da ti mi možemo reć više infomacija o njemu ili ti prolistaj malo na netu šta mu treba.
Ako sam šta pogrešno rekao slobodno me ispravite.
Pozdrav,$p@Łj€ni