Srpanj 18, 2025, 02:58:44 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: pomoć - rasvjeta  (Posjeta: 1925 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline crni skalar

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
pomoć - rasvjeta
« u: Siječanj 13, 2009, 15:26:31 poslijepodne »
dakle dragi ljudi ne znam kako da skinem lampu (???) a nemam nikakvih uputstava i ne bi htio nes razdrmat..

POMOĆ

hvala
:)

Offline Ozoman988

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
Odg: pomoć - rasvjeta
« Odgovori #1 u: Siječanj 13, 2009, 15:31:28 poslijepodne »
ako mislis da skines nosace i sve, to ti ne znam, ali ako mislis samo da skines lampu i zamjenis ju (ili sto vec zelis) onda samo ove krajeve di lampa ulazi u svoje "postolje" lagano odvrtis. mozda ti nece krenuti lagano posto je unutra guma da voda ne bi usla pa je stoga hermeticki zatvoreno a guma radi veliko trenje pa polusaj malo snaznije okrenuti.

Sada u kojem smjeru, pojma ti nemam, znam kad primim to :D rekao bih kontra kazaljke na satu, al nisam siguran

EDIT: kad maknes ta vodonepropusna grla, samo lagano okreces lampu dok ti ne postane labava u tom postolju i lagano ju izvadis van :D
Zagreb/Jarun 098/9019849

Kozicnjak by Ozo

Offline Dilurekba

• Punopravni član
Odg: pomoć - rasvjeta
« Odgovori #2 u: Siječanj 13, 2009, 19:18:33 poslijepodne »
Trebas odserafiti "čašice" na krajevima lampe te lampu izvaditi BEZ okretanja (s obzirom da se radi o EHEIM poklopcu), vidjet ces na samom grlu dva zareza kroz koja provuces kontakte lampe. Postupak stavljanja nove je obrnut, prvo stavis casice na lampu, potom lampu u grla te zaserafis casice na grla.