Kolovoz 03, 2025, 12:09:28 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: kamenje  (Posjeta: 2299 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tata

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
kamenje
« u: Studeni 16, 2008, 13:18:24 poslijepodne »
 :) Bok svima, imam kod kuće puno velikih komada kres kamenja, krasnih bijelih koji se manje više koriste za dekoraciju vrta, mogu li ih staviti u ciklidni nakon obrade ? A podloga, vidio sam u Pevcu kvarcnog šodra raznig granulacija u vrečama od 40 kila cijena oko 30 kuna ili je bolje i prirodnije kameni obluci sa Save.

Offline Ozoman988

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
Odg: kamenje
« Odgovori #1 u: Studeni 16, 2008, 14:09:39 poslijepodne »
Pozdrav. Sto se tice kamenja (da nisi mozda na sljemenu to skupljao  :) ) mislim da to bas i nije najpametnije, nikad ne znas cega sve unutra ima jer tesko da ces sa iskuhavanjem bas sve izvuci iz njega. Ja sam osobno koristio samo rijecno kamenje, jos dobro prokuhano, al osobno se ne bi igrao s ovim. Sto se tice pjeska, mislim da ti je to ok, dosta ljudi kupuje tak u baumaxu, pevecu ili koji vec centar. Naravno obavezno isprati, iskuhati i to bi bilo ok  :up:
Sada, mozda je netko probao sa ovim kamenjem sta si ti naveo pa ce ti znati vise reci, al pokusaj potraziti malo po forumu, pricalo se o kamenju za akvarije (koje moze, a koje ne).

Tolko od mene, pozz  :cool:
Zagreb/Jarun 098/9019849

Kozicnjak by Ozo

Offline Tata

• Novi član
  • *
« Odgovori #2 u: Studeni 16, 2008, 14:29:42 poslijepodne »
 :)kres je iz Maksimira, dobro ako nevalja neću ga ni stavljati, više mi se sviđaju oni okrugli sivi i smeđi, htio bi da mi akvarij iznutra izgleda potpuno prirodno. Proučavam Afrička jezera na ronilačkim stranicama i takvim vodama ima svega i svačega.

Offline Ozoman988

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #3 u: Studeni 16, 2008, 16:14:35 poslijepodne »
Hej, hej, ma kuda brzas  :o to sto sam rekao da "mislim da nije pogodno" ne znaci da nije. Evo malo pricekaj pa ce vec netko pametniji doci  :D ;D
Zagreb/Jarun 098/9019849

Kozicnjak by Ozo