Hranjenje je islo hranilicama, gnojenje totalno ukinuto i zbog toga smanjena kolicina svjetla.
Svejedno me docekale alge, rupice u listicima, ponesto trulo, ali uglavnom ogoljeno, jer sve sto mi krene trunuti sijamci na vrijeme pojedu... Ajd bar neke koristi i od njih...
Jedino sto sam rodbinu zaduzila da dosipa vodu... I tu je nastao povelik problem. Moju uputu "sipaj do plastike" su shvatili pogresno, pa umjesto do donjeg ruba okvira, islo se gotovo do gornjeg i tako kap po kap, za 3 tjedna unistili mi postolje, koje se napilo vode i otislo u vraga. Sreca ispod su plocice pa nije krenulo susjedu. Ono nitko tko novi dodje ne primjeti to, ali znam ja kako je otvarati vrata ormarica, a i kad vidim onu odlijepljenju abs traku muka mi. Ali sad je tako kako je. Manje bi me doslo da sam dosla jednom s mora doliti vodu, nego sto ce me kostati novi stalak...
No, tako je kako je... Natrag nema...
A sve se to ne bi dogodilo da prosle godine nisu dosipali premalo vode, pa mi je umalo zaribala pumpa... U akvariju je vec bilo lagano kuhanje...
Uglavnom, drugi put: u se, i u svoje kljuse...