Srpanj 20, 2025, 08:24:59 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Grijae Newatt  (Posjeta: 1561 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marko69

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Grijae Newatt
« u: Listopad 16, 2004, 01:47:00 prijepodne »

Jel ima tko ovakav grijae i kakva su iskustva s njime. Grijae je od Aquarim Systems-a i u biti je od aluminija presvueen nekakvim polimerom. Ima zaštitu od pregrijavanja (mislim na to da se gasi kad ga se izvadi iz vode), otporan je na nagle promjene temperature i na udarce. Meni se ueinia zanimljivim rješenjem. Ne grijae nije toliko dug nego ga je glupi program za resize slika izdužia.

Split/Hrvatska

Offline Fauna

• Punopravni član
    • http://www.beke.co.nz/index.php
Grijae Newatt
« Odgovori #1 u: Listopad 16, 2004, 02:08:00 prijepodne »

Iskustva skoro nikakva...Marko, budi nas zamorcic..pa da vidimo (Salim se)

Je li taj grejackupljen ovde ili negde vani?

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Grijae Newatt
« Odgovori #2 u: Listopad 16, 2004, 11:30:00 prijepodne »
Inaee ,ja imam zraenu pumpu od Aquarim Systemsa "Newair" , dobar proizvod, mislim ono dobra završna obrada, regulacija protoka zraka na pumpi i kvalitetna plastika. To šta malo zvrei, j... ga.Nebi smilo bit loše ni sa grijaeem. A, ja da sam na tvom mistu ra?e bi pokuša nekako izvanka nabavit onaj vanjski grijae šta si jednom opisiva, onaj mi se puno više svi?a

Offline Marko69

• Punopravni član
Grijae Newatt
« Odgovori #3 u: Listopad 16, 2004, 12:00:00 poslijepodne »

Mislim da sam tamo stavia i link di ga ima kupit. Mislim da je bia oko 400kn. Grijae je kupljen ovdi i cijena mu je ista kao i drugih. Dobro si reka za završnu obradu. Izgleda vrlo kvalitetno a sad hoae li mi akvarij pretvorit u juhu to aemo tek vidjet. Tražia sam Jager, pošto ga nisu imali predložili su mi od ferplasta. nisam ga tia uzet jer nijedan taj grijae nije radia više od par dana. Svi smo uzeli akvarije pred lito tako da nisu bili potrebni. Onda mi je reka za ovi, da možeš mlatit po stolu s njime, neae puknit ako je vrua i sl. Grijae od 200W do?e 155kn. Ja sam oeekiva da ae koštat puno više...
Split/Hrvatska

Offline ivica

• Punopravni član
    • http://yahoo.com
Grijae Newatt
« Odgovori #4 u: Listopad 16, 2004, 12:08:00 poslijepodne »
cini mi se da si dobro trgovao jer su stakleni u zg jeftiniji za nekih 10ak kn a s njima nema lupanja ni po kakvom stolu!!!!
Halo Bing...

Offline Antimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
    • www.minigo.info
Grijae Newatt
« Odgovori #5 u: Listopad 16, 2004, 12:19:00 poslijepodne »
nije skupo, bit ae da je to u Ljubimca oni imaju nešto ponude odAquarim Systemsa

Offline bopacak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Grijae Newatt
« Odgovori #6 u: Listopad 16, 2004, 15:28:00 poslijepodne »
Ja osobno koristim Reefove grijaee i sasvi sam zadovoljan... al, ovo mi se eini kao dobra stvar... Kad budem radio eetvrti akvarij uzet au taj.