Lipanj 23, 2025, 02:55:07 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: terariji za zmije  (Posjeta: 6230 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Jaz

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
terariji za zmije
« u: Rujan 07, 2008, 02:04:00 prijepodne »
e sad, iako mislim da je forum super jer ima ljudi koji puno znaju... meni kao početniku koji se tek priprema za prvu zmiju, još fali dosta informacija, pa imam prijedlog, (uglavnom sam našao sve što me je zanimalo na engleskom)ali bih volio neke informacije na hrvatskom.
kako imam dvije ljeve ruke i ne snalazim se sa piljenjem, silikoniranjem itd.... preostaje mi samo kupovina već gotovih terarija.
našao sam terarij koji namjeravam kupiti... exo terarij 90x45x45... e sad, da li netko ima iskustva s tim terarijima?
namjeravam nabaviti kukuruznu zmiju, pa me zanima što če mi još trebati... kakve lampe, grijaći i podloga... da li je u redu da malu zmiju odmah smjestim u veliki terarij?

Vidio sam na netu sve i svašta, a želim da mi terarij na nešto liči... ne samo zbog zmije ... nego i zbog mene koji če u terarij buljiti više sati na dan....

prijedlog bi bio da se na stranicama (ne samo na forumu koji je dosta nepregledan kad se traži nešto konkrektno) da malo više savjeta o držanju najpopularnijih zmija i kako urediti pravilno terarije... ali i podaci o opremi...
prošao sam cijeli forum i vidio jako dobre izvedbe... no kako sam već spomenuo, imam dvije ljeve ruke...
David Icke: britanska kraljica je reptil !!!

Offline gumi

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • Gmazoljubac
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=589874489
Odg: terariji za zmije
« Odgovori #1 u: Rujan 07, 2008, 11:56:25 prijepodne »
Mislim da je to skuplja varijanta rađe malo pogledaj po oglasima na forumu, ima ljudi šta prodaju gotove terarije. Ili daj staklaru mjere i recimu kako treba izgledat terarij i on ti ga zaljepi.
Grmi Facebook
SPLIT/SPINUT
Animal respect