Svibanj 12, 2025, 02:12:55 prijepodneNajnoviji Član: Mgrgic6

Autor Tema: Ribe pedikeri  (Posjeta: 6478 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fiuman 1980

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Ribe pedikeri
« Odgovori #25 u: Kolovoz 03, 2008, 19:31:37 poslijepodne »
Istina fiuman, al razlika je u tom enzimu koje "pedikerke" luce, nije stvar u tome dal grickaju prste/noge/***. I nisam cula za taj salon u Puli a iz Pule sam. Al mozda sam ful glupa pa cu se sada cuditi ko pile glisti, jer zamisli neznam za taj salon  :roll:

Faber, nis protiv tebe nemam, al stvarno pretjerujes. Nemas nikakvo pravo vrijedjati ljude jer se tebi cini kako nesto svatko mora znati. Brini za svoje znanje i pusti druge, jer u svakom drugom slucaju ti nije mjesto na ovakvom forumu, koji je prvenstveno posvecen ljudima koji zele uciti, inace, gdje mu je cilj? O cemu bi se pricalo? Pa o svemu sve znamo, sto bi uopce pricali onda??

Nisam niti ja siguran za taj salon u Puli ali mislim da je bilo jednom na tv. Nije mi bila namjera vrijedat stoga kolegice molio bih da se ne nadovezujes na moj komentar radi tudeg vrijedanja. Hvala
Forza Fiume ;)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
  • Betta Svijet
« Odgovori #26 u: Kolovoz 03, 2008, 20:02:10 poslijepodne »
Pa ni nije bio komentar na tvoj post fiuman nego na pricu od ranije, mislila sam da je to jasno.

Sto se toliko zuci ovdje sipa bez veze?? Prvo vrijedjanje jer netko nije upoznat s necim i sada se svaka recenica uzima za zlo?
"People need friends. Bettas kick their faces"
Hello, my name is Ksenija and I'm channaholic...
...Pula...

Offline Maxim

• Počasni član
  • Punopravni član
« Odgovori #27 u: Kolovoz 03, 2008, 20:28:24 poslijepodne »
Postoji i u Puli i u Umagu centar gdje vrše ichtioterapiju i peeling dotičnim ribicama.

OFFTOPIC: Ajmo stati na loptu. Mislim da je do sada svatko svakome vratio repliku, sada po drugi put molim da se s time završi, ako želite nastavite preko privatnih poruka. Dane su dvije pismene opomene zbog podbadanja i omalovažavanja te korištenja neprimjerenog vokabulara... Ovo je vrlo zanimljiva tema, mislim da se ima materijala za pisati i bez, da citiram Gwyneeth, proljevanja žuči...
« Zadnja izmjena: Kolovoz 03, 2008, 22:11:32 poslijepodne od Maxim »
"Ne lupaj po staklu... i ne packaj prstima... Ej! ...aj, molim te, odi tamo gledati televiziju"

Offline fiuman 1980

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Kolovoz 03, 2008, 20:42:13 poslijepodne »
Postoji i u Puli i u Umagu centar gdje vrše ichtioterapiju i peeling dotičnim ribicama.

Eto mogli bi skok po par komada, izmrijestit pa otvorit salon i u RI  :D
« Zadnja izmjena: Kolovoz 03, 2008, 22:16:45 poslijepodne od Maxim »
Forza Fiume ;)

Offline Maxim

• Počasni član
  • Punopravni član
« Odgovori #29 u: Kolovoz 03, 2008, 20:50:01 poslijepodne »
he he... koliko čujem ribice drže dobru cijenu, pogotova ako uzmeš u obzir da se mora uzeti jato poprilične veličine. Također uvjet prodaje privatnim osobama (barem u tim centrima) je liječnička dokumentacija o psorijatičnim problemima...
"Ne lupaj po staklu... i ne packaj prstima... Ej! ...aj, molim te, odi tamo gledati televiziju"

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #30 u: Kolovoz 03, 2008, 21:52:59 poslijepodne »
Znaci u Umagu ima?? Dobro je to znati. Tko zna koliko kosta tretman.

Bilo bi dobro doci do kojeg para tih riba, pod uvjetom da se mogu razmnozavati u akvarijima...
...Pula...

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #31 u: Kolovoz 03, 2008, 21:54:38 poslijepodne »
Sorry svima vama koji niste znali lol.Katkad treba nešto prebacit i na šalu..ni u kojem slučaju nisam htjeo vrijeđat,al...ma nema veze..
uglavnom
pitanje....na kojoj temperaturi te ribice žive? :) eto čitam u wikipediji(fenomenalna online enciklopedija  ;))
"Žive u vulkanskim vrelima u kojima je temperatura vode od 28 do 38 stupnjeva Celzijevih. Tamošnje stanovništvo prije mnogo godina ustanovilo je da masaža tim ribicama ugodno utječe na zdravu kao i......"
evo ko hoće nešto sitno još pročitat o njima http://hr.wikipedia.org/wiki/Garra_rufa
« Zadnja izmjena: Kolovoz 05, 2008, 16:13:03 poslijepodne od Faber »
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline fiuman 1980

• Punopravni član
« Odgovori #32 u: Kolovoz 03, 2008, 22:05:34 poslijepodne »
he he... koliko čujem ribice drže dobru cijenu, pogotova ako uzmeš u obzir da se mora uzeti jato poprilične veličine. Također uvjet prodaje privatnim osobama (barem u tim centrima) je liječnička dokumentacija o psorijatičnim problemima...

Kod nas nazalost vlada mito i korupcija pa je lijecnicka dokumentacija vjerjatno lako nabavljiva ;)

Steta sto nema ribica koje depilirju, e to bi bio biznis  :P
Forza Fiume ;)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #33 u: Kolovoz 04, 2008, 00:06:21 prijepodne »

Kod nas nazalost vlada mito i korupcija pa je lijecnicka dokumentacija vjerjatno lako nabavljiva ;)

:rotfl: :rotfl: haha, zakon. Bogami, takve bi sigurno drzala doma LOL

28 do 28??? Covjece, ne fali puno da bude fish paprikas :rotfl:
...Pula...

Offline fiuman 1980

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Kolovoz 04, 2008, 01:34:03 prijepodne »

:rotfl: :rotfl: haha, zakon. Bogami, takve bi sigurno drzala doma LOL

Zato i kazem da bi bio biznis, koja zena ih nebi htjela  :P a i pokoji muskarac  :dead:
Forza Fiume ;)

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #35 u: Kolovoz 04, 2008, 09:02:12 prijepodne »
OFFTOPIC: Ajmo stati na loptu. Mislim da je do sada svatko svakome vratio repliku, sada po drugi put molim da se s time završi, ako želite nastavite preko privatnih poruka. Dane su dvije pismene opomene zbog podbadanja i omalovažavanja te korištenja neprimjerenog vokabulara... Ovo je vrlo zanimljiva tema, mislim da se ima materijala za pisati i bez, da citiram Gwyneeth, proljevanja žuči...

jbg....nema me dva dana i odma frka....srećom, kolega je dežuran.... :klap:
koji vam je jarac ljudi...vrućina? kaj?....
a inaže, znam za te ribice, ali to nisu iste kao one što čiste psorijazu, iako slično funkcioniraju, a jadne su zato što kojekakve noge im gurnu pod nos...niš drugo... :)

Offline Gwyneeth

• Punopravni član
  • Betta Svijet
« Odgovori #36 u: Kolovoz 04, 2008, 12:05:10 poslijepodne »
Nisu iste? Koja je razlika? Koje su onda te koje lijece?

Pa... rekla bih da bi i psima noge pod nos onda smetale, al se moji ne bune, stovise, moras sakrivati noge od njih :rotfl:
...Pula...

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Kolovoz 24, 2008, 14:36:11 poslijepodne »
ja bio stavio pirane da grickaju suhu kožu na peti :D
ribar