dobrodošao u predivan svijet tropskih ribica

1)hmmm....ako sam dobro shvatila ti si sve njih izmješo - zlatne, koriće, ancistrusa - sko je tako onda nisi dobro postupio jer su zlatne hladnovodne, a ostale toplovodne i to se ne miješa...
2)jest če one tu hranu, ali kupi im hranu za tropske, somićima kupi tablete za ribe dna, jer im je teško jest listiće.
3)za koriće je normalno da su živahni, i da skaću prema površini (ako nemaš poklopac moglo bi kobno završit), a za zlatne sam već rekla - van s njima.
4)neznam koje koriće imaš - vjerojatno aeneuse ili paleatuse, oni narastu oko 5 cm - ali veličina ribe ovisi i o veličini akvarija.
5) korići se razmnožavaju iz ikre - ako je ne budeš odvajao neće biti njihovih potomaka...ancistrusi se lako razmnožavaju, ali moraš imat par...
6)30l je premalo za 3-4 bette, možda da staviš samo mušku, a ako ih staviš u paru razmnožavat će ti se...moliji ti se isto razmnožavaju ful brzo...
7)ancistrus je vjerojatno još pod šokom, ali kad nabaviš fotić slikaj za svaki slučaj...

korići su pravi mali radnici kad su mladi, kad ostare malo se ulijene-ali nikad ne izgube svoju ogromnu simpatičnost...
nemoj gurat neonke u ovaj akvarij...da njihova boja dođe do izražaja treba jato, a mislim da je 30 l ipak premalo za biljke, ancistrusa, molije, koriće...
evo, kolega gimnazijalče i akvariste nadam se da sam barem malo pomogla