Kolovoz 14, 2025, 19:16:47 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: mislim da je parazit  (Posjeta: 7361 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ninci

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
Odg: mislim da je parazit
« Odgovori #25 u: Lipanj 20, 2008, 09:16:46 prijepodne »
To je vjerovatno sidreni crv!! Ne riblja uš!!! Uš, jasno je napisano, ne izgleda kao ovo tvoje na slici...
Pustike, Turopolje

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #26 u: Lipanj 20, 2008, 21:35:12 poslijepodne »
imaš pravo...ali je lakše kad si ljut pričati o ušima....a bome me uvijek naljuti to pres...avanje pametnjakovića iz dučana.... :-X

Offline nada

• Novi član
  • *
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
« Odgovori #27 u: Lipanj 21, 2008, 00:30:03 prijepodne »
danas ju ujutro ova sta lezi uginula..R.I.P. ali ove su ok...a i posto poznajem ovoga decka sta radi di su ribe jasno nam je da tamo ne treba kupovati..kupovala sam ih kad je on na godisnjem bio ali ocito da to nema nikakve veze..sad cu ovu trecu drzat jos dva tri dana u karanteni pa ce mo vidjeti..hvala vam puno na svemu,bas ste mi pomogli..sad uzgajam parazite pa cu vas obavjestavati o tome.. ;D

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
« Odgovori #28 u: Lipanj 21, 2008, 20:51:30 poslijepodne »
jadničak maleni...RIP!
a znaš, kad vidim kako "uzgajaš" parazite, dobivam jaaaaaaaaaaako zločesti primisli.....no, neču dalje (ništa što bi škodilo ribicama!!!!)
a glede rada pojedinog trgovca u dućanu - nema to nikakve veze----generalni stav vlasnika dučana je "baš me briga-važno da lova sjeda na račun" i to se vidi i u odnosu prema drugim životinjama, ne samo ribicama (jel onaj jadničak majmunić još tamo?)....ukratko - bježite od njih što vas noge nose! ili, ako išta tamo kupujete, neka bude dobro zapakirano i ne živo! :-X
ne kužim zašto se ne bave prodajom opreme i hrane, a životinjice ostave nekom drugom...
no ovo je sad već galano off topic... :P