Samo da pitam jel to obican bijeli misl sa crvenim ocima ili neki stakor i ako je mis jel ih uzgajas,jel smrde jako misev.
Pozdrav!
Pa to je neka vrsta misa koja tocno nemam pojma uglavnom nije obican i odrasli primjerak ove vrste je malo manji od odraslog stakora..ali cim budem mogo preci cu na stakore jer su hranjiviji a bolje je sto prije prec da mi se ne desi da ih poslije nece jest...i ne ne uzgajam ih doma jer mi se ne isplati nabavljam od uzgajivaca koji ih uvjek ima a stvarno za minimalnu cijenu prodaje...da ovi imaju crvene ociali nisu obicni misevi nego neki neznam moro bi pitat
Tom i jerry da volio sam crtic jerry bi bio za Kraljevskog pitona a Tom za neku Bou malo vecu =)
atena...nisi u pravu jer ako se zmija nauci na zivi pljen poslije ce ju bit opet tesko vratit na mrtvi a vjeruj da mi je puno lakse ubit misa pa polako sve vece i vece neko kasnije mrcinu od pol kile =)
Ruke ce mi ostat ciste???? pa ovo mi ej malo onak fuj recenica svaka je zivotinja za mene ista ali gle ta zmija mora nekaj jest a nemre jesr mrkvice i grasak jede miseve i to je tak a tak ce i ostat...znam da nije za svakoga ali gle ja sam se priviknul i nebi ju dal ni za sto...
Bas mi je drago kaj ima podjeljenih misljenja jer sam se ja isto zgrazo kad ljudi paukima daju miseke a glete me sad

Mislim da je zmija jako zahvalan ljubimac i preporucio bi ju svakome =)