Srpanj 13, 2025, 20:41:50 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Komisija za akvarije.  (Posjeta: 907 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bopacak

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Komisija za akvarije.
« u: Rujan 04, 2004, 12:26:00 poslijepodne »

Ljudi sinula mi je ideja nakon kaj sam surfal na ovoj stranici (provjerite)http://www.malawicichlidhomepage.com/Hobbyst%20Gallery.htmlZnaei princip je sljedeai: formira se skupina iskusnih akvarista, ostali akvaristi pošalju slike svojih akvarija i kratak opis, a ovi iskusni akvaristi, ocjene akvarij ocjenom (npr: 1-100) , i napišu nekoliko preporuka što izmjeniti, koje ribe dodati ili maknuti... itd. Mene zanima, što VI mislite o tome?

Offline cosmo

• Punopravni član
Komisija za akvarije.
« Odgovori #1 u: Rujan 04, 2004, 13:09:00 poslijepodne »
to mi je malo blesavo zakaj binetko nekomegovorio kako da si slaže akvarij,ako je tebi ok i ako su ti ribe zadovoljne zakaj bi ti nekaj slagao po tu?em ukusu,po meni bezveze,to bi bilo ko da ti netko ide govoriti kako da gradiš kuau. naravno postoje neki konstruktivni savjeti koje se isplati poslušati i uvažiti,ali da mi netko govori kako mi akvarij treba izgledati baš i ne. naravno to je samo moje mišljenje.
Zagreb/Hrvatska

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Komisija za akvarije.
« Odgovori #2 u: Rujan 04, 2004, 13:17:00 poslijepodne »
cosmo, mislim da je takav naein ocjenjivanja akvarija primjenjen vani kad se radi o natjecanju... a da ti netko govori kaj bi trebao promjenit u svom akvariju i kaj tu nevalja... glupo... katkad korisno, al uglavnom glupo...

Offline bopacak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Komisija za akvarije.
« Odgovori #3 u: Rujan 04, 2004, 13:52:00 poslijepodne »

Pa ti nemoraš prihvatiti nešt, ali netko ti možda možeblago sugerirati na nešto. Možda se ti u odre?en trenutku nemožeš sjetiti neeeg, ili neznaš da to možeš tak, a onda ti neko veli: "pa gledaj, to možeš i ovak" . blago sugeriranje. Ja bi osobno prihvatio neki savjet ako bi mi se einio ok.

Offline maratonac

• Punopravni član
    • http://www.maraton.hr
Komisija za akvarije.
« Odgovori #4 u: Rujan 04, 2004, 17:04:00 poslijepodne »
Primjedbe i savjete koje ne moraš primjeniti dobiješ i ovdje na forumu kad objaviš slike i zatražiš da ti ljudi kažu što misle!
Split/Hrvatska
* Festina lente! *

Offline Marko69

• Punopravni član
Komisija za akvarije.
« Odgovori #5 u: Rujan 04, 2004, 18:38:00 poslijepodne »
Dobro maratonac kaže. Svaki put kad netko posta svoj akvarij dobije i pohvale i kritike. Na vama je hoaete li ih uvažit ili neaete. Savjeti uostalom nikad ne štete. Prebaci ovu biljku zada i sl. Ajde ljudi koliko smo samo potopljenih aviona, brodova i dvoraca izvukli na suho.
Split/Hrvatska

Offline cosmo

• Punopravni član
Komisija za akvarije.
« Odgovori #6 u: Rujan 04, 2004, 19:38:00 poslijepodne »
ma kužim ja to sve,kao što sam napisao postoje kvalitetni tj konstruktivni savjeti koje je ok uvažit,ali ima likova koji ti se fakat forsaju i nabijaju na nos kaj bi oni napravili tj kako nešto MORAŠ napravit da bi akvarij izgledao po njihovim normama tj da bi im se svidio,a mene to opako živcira,pa kao što sam napisao meni je moj akvarij baš po mom ukusu,a kome se ne svi?a neka ga ne gleda.
Zagreb/Hrvatska