Srpanj 24, 2025, 04:04:21 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Generalka i šjor jabuear  (Posjeta: 1157 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Buggy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Generalka i šjor jabuear
« u: Kolovoz 27, 2004, 00:34:00 prijepodne »

Nakon 6 mjeseci i raznoraznih bolesti u novom akvariju od 60 litri odlueio sam prije zime uraditi generalku.Puževa je bilo puno ali sam ih tamanio eim upalim svjetlo jer se tad sitni još ne sakriju.Prokuhao sam sitni šljunak,stavio kupovni supstrat na dno i sad je to puno bolje-biljke su ujedno i evršae a po supstratu 3 cm prokuhanog šljunka.Filtere nisam prao i dodao sam 10 litri stare vode kako bih saeuvao i nešto bakterija...Zanima me da li i vi radite povremeno generalke i da li imate probleme poslije toga-nezrelost i sl.Da,još sam školski ojaeao postolje s daskom i stiroporom jer za ormaria je cca 70 kg to veliko optereaenje.Da,evo kupio sam i 2 jabueara pa mi i o njima nešto više kažite...
Sve su ribe jednake ali su neke jednakije od drugih...

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #1 u: Kolovoz 27, 2004, 08:33:00 prijepodne »
Daj nam ra?e predstavi slike cijelog akvarija, da vidimo s eim raspolažeš? Vidim da ti slikanje dobro ide  

Offline bopacak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #2 u: Kolovoz 27, 2004, 09:29:00 prijepodne »
Dj ti meni reci kak napraviti takvu fotku. Jabueari su super puževi, ali svi ostali su koma kad se namnoše. Ja ih nemam iz razloga što su mi kad sam ih imao sje.ali bilje, a najviše je stradala ludvigija koja je prije bila super, a poslje kak da ju je krava žvakala... završili su kod frenda u akvariju, pa sad njemu piee po bilju.

Offline Buggy

• Punopravni član
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #3 u: Kolovoz 27, 2004, 21:33:00 poslijepodne »

Evo ovako: aparatia je CASIO Exilim Z3 sa 3,2MP.Ima više od 20 ponu?enih opcija "Best shot" znaei gotovih modula za razlieite uvjete slikanja.Npr.ovo je modul "Birthday" high sensitive koji predstavlja slikanje u mraku s minimalnim svjetlom.Osim toga za taj mod se još doda efekt bez blica i onaj tzv."cvjetia" za bolji fokus.Napravi se još mali zoom i mirne ruke i to je to.Naravno treba okinut više puta i odabrat najljepšu sliku.Ovaj fotoaparatia sam dugo tražio a vjerovali ili ne ima velieinu bankovne kartice i LCD eak 1.8 incha.Tako je stražnja strana gotovo sva u monitoru koji kao takav nemaju ni puno veai i jaei aparati.Inaee je ovaj model dobio EISA Award za 2003.god. kao najbolji u klasi.Cijena je bez PDV oko 1600 kn.A evo i onoga eime raspolažem nakon generalke...ih sja ko novi samo mi malo ruke drhtale...

Offline Frano_Zapresic

• Punopravni član
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #4 u: Kolovoz 27, 2004, 23:00:00 poslijepodne »

kakva reklama..............,

a tank je zbilja dobar......
Zapresic / Hrvatska

Offline Buggy

• Punopravni član
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #5 u: Kolovoz 28, 2004, 21:17:00 poslijepodne »
Kad ljudi pitaju....a za tank hvala,i priznam da je akva net imao dosta utjecaja jer su ideje i slaganje išli postupno...samo treba polako i nema zime...

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #6 u: Kolovoz 28, 2004, 23:12:00 poslijepodne »
Buggy cesto sam se pitao sta je sa tvojim akvarijumom , jer se uvijek ukljucujes u rasprave(ali nisam htjeo da budem nepristojan).Akvarijum sa obzirom da je relativno mal je supera za fotografiju ne treba ni naglasavati.Sad za puza ne znam , poklopace ti biljke zar ne.Podloga je mrak jako mi se svida sareni sastav.Dospi jos malo vodice na skrtari i mozda u pozadinu jos malo visokih biljki da se manje vidi slika pozadine.
Oh sto te volim joj

Offline Buggy

• Punopravni član
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #7 u: Kolovoz 31, 2004, 00:05:00 prijepodne »

Baš je danas pala jedna visoka biljka odmah iza vrha ova dva panja na slici.S nalieja ima crvenkaste listove a još ju nisam determinirao.Uglavnom tu je 8 vrsta biljaka a u pozadini sam stavio vriježe valisnerie koje ae se valjda primit...

Offline Buggy

• Punopravni član
Generalka i šjor jabuear
« Odgovori #8 u: Kolovoz 31, 2004, 00:10:00 prijepodne »
Da voda uvijek malo ispari pa au je dolit-hvala na sugestiji.Ako jabueari budu jeli bilje iai ae van ali nisam euo od nikog još da prave štetu...zasad to ne rade ni meni...