Srpanj 19, 2025, 10:41:09 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: 240 litarska bara  (Posjeta: 2186 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline druntic

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
240 litarska bara
« u: Kolovoz 24, 2004, 23:03:00 poslijepodne »

Komentari, sugestije, pokude dobrodosli...

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
240 litarska bara
« Odgovori #1 u: Kolovoz 24, 2004, 23:39:00 poslijepodne »
Brod vani pod hitno(zezam se ako se tebi svida to je ok.Biljaka nema mnogo vrsta ali ipak cine da izgledanekako kao suma i to mi se svida pogotovo desna strana.240 l nije malo,vidim skalare,gupi,korice,botie,(ksife ili plati)ima li jos sta unutra.Podloga je lijepa,dopada mi se.
Oh sto te volim joj

Offline Dally

• Punopravni član
    • bit ce jednog dana...
240 litarska bara
« Odgovori #2 u: Kolovoz 25, 2004, 13:01:00 poslijepodne »

Super je akvarij, ubaci jos koju biljku npr. anubiase, i izbaci brod ako ti nije bas jako prirastao srcu.

Podloga mi je super! Sta si stavio kao podlogu? Super mi je sto je tako smedja..
\"What I have to say is far more important then how long my eyelashes are\"
~Alanis Morissette~

Offline Irusnjak

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
240 litarska bara
« Odgovori #3 u: Kolovoz 25, 2004, 14:29:00 poslijepodne »
Super izgleda! Jako lijep biotop samo ne znam koliko dugo ae još Gupiai izdržati a da ne završe kao hrana skalarima. Jako lijepa podloga, a sliku smanji u rezoluciju 640x480  

Offline ZGoda

• Punopravni član
240 litarska bara
« Odgovori #4 u: Kolovoz 25, 2004, 15:17:00 poslijepodne »
jako je lijep, ali nije biotop...
Zagreb-Savica/Hrvatska

Offline Ivek

• Punopravni član
    • http://www.mojklc.com
240 litarska bara
« Odgovori #5 u: Kolovoz 25, 2004, 15:36:00 poslijepodne »
Stavi ancistrusa nutra jer ako sam dobro vidio (ako nisam isprika) imaš viška algi. Titanic nebum komentiral!

Offline Frano_Zapresic

• Punopravni član
240 litarska bara
« Odgovori #6 u: Kolovoz 25, 2004, 18:21:00 poslijepodne »

jel ribice pivaju "mila majko ide brod?"..........

sala mala....................ok je fali biljkica inace nema zamjerke ........"mila majko ide b.............
Zapresic / Hrvatska

Offline druntic

• Novi član
  • *
240 litarska bara
« Odgovori #7 u: Kolovoz 25, 2004, 20:10:00 poslijepodne »

Znao sam da aete me oprat za brod! Pred par godina kad sam mlad i neiskusan krenuo u ovaj sport izgledalo je simpa imati jednu od tih svinjarija u akvariju... kasnije se nešto i naueilo.. danas ga držim iz praznovjerja. Ajmoner je preko 4 godine star i ima oko 14cm, vea dvije godine boravi u brodu, promatra kaj stanari delaju i ne pravi bedastoae pa me strah oduzeti mu stambeni prostor.

Bilje mi oeajno fali, ali vea dugo ne mogu pronaai poštene echinodoruse i anubiase - biljke u shopovima su u dosta losem stanju. Chubby me spasio s mahovinom koja divlje raste pa se nadam od nje napraviti tepih.

Sad unutra ima svašta - skalar(3), macrachanta(4), locahata(2), cory(5), ancitrus(4), švert(3), gupy(3), beta(1), ajmoner(1), hemigramus(2).

Podloga je crni šljunak 1-3mm (oko 50kg) iz Pet centra. Vulgaris šljunak- ne onaj plastificirani okrugli skupi.

Nedavno sam ga selio pa je bilo malo problema sa zelenim algama, ali su se povukle, no ostale su crne po rubovima listova... Jos se borim.

Hvala na komentarima

Offline Ivek

• Punopravni član
    • http://www.mojklc.com
240 litarska bara
« Odgovori #8 u: Kolovoz 25, 2004, 21:11:00 poslijepodne »
Na žalost moji echinodorusi nisu još u stanju razmnažanja,ali kod mene doma (u Karlovcu) bilje koje se prodaje u 100 puta je u boljem stanju nego ono u Zg. Ako si blizu i ako oaeš lijepe biljke i ako ti para žao nije navrati. SMRT ALGAMA!!!

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
240 litarska bara
« Odgovori #9 u: Kolovoz 25, 2004, 22:20:00 poslijepodne »

ajme... isti ovakav brod imam i ja... dobio za poklon od kumova... i štaau jadan s tim brodom, uzmem i stavim ga u karantenu... bilo im je malo sumnjivo što je brod u akvariju u kojem nema ni podloge ni bilja nego samo jedna riba, ali nekako su progutali... danas služi kao igraeka mom klincu...

Ps. aq- je jako lijep, samo zbilja ubaci koju nižu biljku, možda kakvu kriptokorineju? Crne alge aeš najbolje utamaniti sijamcima..
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><